Maja Nilsson Lindelöf

Godmorgon från sängen <3 Nu är det exakt 25 minuter sedan Victor stängde dörren efter sig för att hoppa in i taxin med Micke mot Arlanda. Jag vaknade redan vid 03 inatt och kunde inte somna om, låg som en apa runt Victor och luktade på varenda liten del av hans rygg. Separationsångesten var total. Och imorse vaknade jag av att han stod jämte sängen med kepsen bakochfram, långa tights under ett par mjukisskjorts och en långärmad niketröja. Har aldrig sett honom snyggare i hela mitt liv tror jag. Kysste honom hejdå och lycka till, försökte i ett nyvaket och tappert försök berätta hur stolt jag är över honom. ”Jag älskar dig” ropade han innan dörren åkte igen. Sen åkte han.

Och så grät jag för mig själv i sängen en liten stund. Även om jag redan saknar honom så är det stoltheten jag gråter över den här gången. Han ska få uppleva sin barndomsdröm nu, att få spela VM. Han har berättat för mig så många gånger om hur när han var liten sprang ute på gräsmattan och drömde att han spelade VM-final. Hela hans liv och även hela det sista året har ju kretsat kring det här, och nu är tiden här. Han ska till Ryssland. Min älskling ska spela VM. Jag kan inte riktigt ta in det. Och nu gråter jag igen. Jag är så stolt. Och hoppas för mitt liv att han vet om det. Även om vi kan klaga i podden eller jag kan skriva om saknad här i bloggen så är det också en otrolig känsla att få dela livet med en idrottsman. Att år efter år få se hur hans drömmar slår in. Är det inte Manchester United som ringer så ska han få spela VM. Han gör mig så motiverad i livet och visar att hårt arbete verkligen belönar tillslut. Det finns inga omvägar. Och nu är han där. Helt otroligt.

Efter att ha hulkat i tio minuter bestämde jag mig för att fånga dagen istället. Så nu tittar jag på vloggar och dricker mitt kaffe, sen ska jag ut och spring innan det blir att jobba av en del idag. Förresten så vill jag tacka så mycket för all respons på min vlogg!!!!! Åh ni är så snälla och det känns så kul det här. Inte alls läskigt längre, tack vare er. Så nu satsar jag på en vlogg i veckan, hur låter det?

Nu ska jag dricka upp kaffet och göra mig en smoothie, ringa Sanna och gråta lite till. Sen väntar milen, har inte tränat på ett bra tag nu och min kropp behöver aktivitet.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer

 1. JA, JA och åter JA!
  Fullkomligt älskar dina vloggar. Du är sååå inspirerande och min absolut största förebild!
  Ha en fin dag.
  Kram <3

 2. jaaaa mer vloggar!! älskar när du lägger upp dem, du är så härlig och inspirerande. <333

 3. åh har nyligen hittat hit (och till din instagram samt podd) och är överlycklig för det! Älskar ditt sätt att skriva på, blanda ”proffsbilder” med mobil, klädtips, din stil, eran podd och allt!
  Du är en stor inspiration på många plan <3

 4. Kommer du lägga upp någon bröllopsvideo? Eller asså hade ni någon som filmade hela bröllopet som kommer upp på youtube? 🙂

 5. Mer vloggar! 🙂

  Och hur fint att ni är stolta över varandra och stöttar varandras karriärer och det ni brinner för! Blir glad över att läsa och se det!

 6. Gråter när jag läser det. De är så äkta och jag känner igen mig i känslan så mycket. Gillar att du skriver precis hur det känns aldrig låtsats som inget de måste få kännas och drt är inte konstigt att de gör det.

 7. Jag är fotbollsnörd själv och tycker att det både är sjukt, galet, grymt och coolt att du inte bryr dig om fotboll. Eller. Missförstå mig rätt – du har såklart koll på grunderna men kanske inte sätter dig och diskuterar frisparksvarianter och offside och liknade. Eller är du så avancerad att du gör det?! Hur som. Heja er och heja Victor och tänk att du lever med en man som spelar VM!!!

 8. Är så jävla övertaggad på att du ska lägga ut en vlogg i veckan!! Fy fan vad grymt och kuuuuuul! 😀

 9. ÄLSKAR dina vloggar så ser verkligen framemot en vlogg i veckan! Sen podden på det, oj oj så bra veckorna kommer bli framöver 🙂

  PS. Du är så jävla ball!!! Love it!

 10. Ja!! Tycker dina vloggar är så bra och du är verkligen så naturlig med kameran! Jag undrar var ditt gul/svarta set är ifrån som du hade i den senaste vloggen när du och Sanna åkte tunnelbana? Så snyggt! Kram

 11. ❤❤❤Yes more vlogs !!!
  Thank you for your beautiful words, a tear has fallen in the corner of my eye!
  It’s so good that the man of your life, Victor, is fulfilling his dream, all good for Sweden at the World Cup!
  Big kiss, you’re phenomenal.❤❤❤

Skriv en komentar