Den här veckan pratar vi om det jag skrev ett blogginlägg om tidigare i veckan, hur det känns att vara ensam nu under sommaren när killarna är iväg och spelar VM. Vi pratar midsommar och vi pratar om hur man gör slut med vänner. Gott och blandat helt enkelt <3 Finns där poddar finns som ni vet!

4 kommentarer

  1. Jag och min pojkvän jobbade om varandra under våra tre första år tillsammans. Hade vi tur kunde vi få lördagkväll tillsammans. Somrarna har vi båda jobbat. Även idag när han är examinerad fysio och jag har heltidstjänst får vi inte semester samma veckor under sommaren. Romantisera inte ett vanligt svenssonliv för det behöver inte alls innebära samma arbetstider och semester under samma veckor med tid för varandra och familj och vänner. Finns ingenting bättre i ett ”vanligt liv” än ert. Jag bor 160 mil ifrån min familj och vänner men har nu samma arbetstider som min pojkvän och får dela livet med honom på ett helt annat sätt men vi har en jätteäcklig lägenhet och inte så mycket pengar. Ingen kan få allt i livet. Något att tänka på bara, inget elakt menat!

  2. Hej fina Maja! Här kommer en kort (men intressant) fråga som förhoppningsvis du och Sanna tar upp i eran fantastiska podd!
    John o Victor är ju båda elitidrottare som spelar fotboll på hög nivå – med detta måste ju stränga dieter följa med (antar jag)..? Hur pass stränga är dessa dieter och hur påverkar det er två? Jag menar om min pojkvän inte hade tagit pasta pga att han inte får, inte käkat pizza/godis osv – hade jag också börjat tänka i dem banorna. Brukar ni avstå från att käka och beställa olika saker för att inte fresta dem?
    Tack för en rolig, intressant och underbar podd. Ni är bäst!

Skriv en komentar