Medan vi väntar på resten av bilderna så får ni en på oss, här har ni dom Sandra och Emma som lyckades få till alla speciella stunder på kameran utan att man ens märkte av dom. Tack för allt. Och förlåt om vi var lite osugna på att ta bilder tio på kvällen i solnedgången, kommer vara evigt tacksam över att de bilderna.

2 kommentarer

  1. Men fina fina Maja! Vem sjutton är egentligen sugen på att fota i solnedgången kl. 22 när man har sin bästa kväll med sina närmsta omkring sig?!? Inte ens jag hade känt mig sugen. Hur många gånger har man inte tvingat ut brudpar och sagt ”TITTA PÅ LJUSET OCH SE HUR HIMLEN BRINNER?!?”. Det är så värt det.

    Resultatet blev ju så himla bra och det fanns ju samtidigt en baktanke med det, lite som att slå två flugor i en smäll <3

    Kram,
    Emma

  2. Hej Maja!
    Var kommer dina skor ifrån som du har här på bilden? Jag ska på ett bröllop i sommar & har letat efter ett par silvriga skor (gissar att de är silvriga?)! 🙂

Skriv en komentar