Hon sa ja!! ♥

28 kommentarer

 1. OH vad fint, mer GRL PWR! Varför ska en pappa överlämna en liksom!

 2. Åå så fint!!❤️ Ett tips (efter att ha lyssnat på podden), lyssna på Hela vägen hem med JLC, lite peppigare VM-låt än Gyllene Tiders?

 3. Men hur fint? Sitter på jobbet och fäller en tår eller två…. eventuellt fler!
  ❤️❤️❤️

 4. Allt du gör är verkligen med så mycket kärlek Maja, från hur du visar så oändligt mycket kärlek till Nellie och Mason, till dina vänner till detta. Ert bröllop kommer verkligen bli magiskt för jag känner redan på mig att de där ”lilla extra” kommer ständigt göra sig påmint! NJUT av allt härligt du har framför dig, du är en sann förebild och din blogg är bäst i alla kategorier och jag tror att en stor anledning till det är att du inte visar upp något filter, du visar upp DIG och DITT liv. Du är bäst! KRAM! <3

 5. Men gud vad fint! Så konstigt att man kan bli rörd fast man inte känner dig!!

  Kram

 6. Väldigt fint och rörande. Och vilket kärleksbevis till dun mamma!

 7. Fick rysningar så himla fint verkligen ❤️. Din mamma kommer känns sig så himla glad att du valde just henne. Så kul att du som är influenser väljer att göra det och visa att man inte måste gå med en manlig släkting ❤️

 8. Wow maja ❤️❤️❤️❤️❤️
  Sååååå fint

 9. A tear is in the corner of my eye. ❤
  I felt so good to read this post. After all, our mothers are everything to us.
  Even if we are far from them they will always be our best friends.
  The people who love us unconditionally despite our faults all.
  They love us just as we are.
  After all, you simply deserve a magnificent marriage.
  Thanks for the great blog.❤❤❤

 10. Maja! Så fint! Läser bloggen slaviskt och är alldeles för dålig på att kommentera, men måste bara dela med mig nu. Tycker att du är så himla bra på att sätta ord på känslor. Det är faktiskt få bloggare som har den förmågan. Flera gånger har jag blivit rörd, gråtit och fått en klump i halsen av dina inlägg. Så tack och sluta aldrig! Puss

 11. Wow❤️
  Det här är det finaste jag sett på länge❤️?❤️

Skriv en komentar