Maja Nilsson Lindelöf

Jag har haft det mest fantastiska dygnet. Så pass bra att jag inte har tagit någon bild. Igår åkte jag till Stockholm och testade mina klänningar till bröllopet – NÄSTAN KLART NU och direkt efter det åkte jag hem till Sanna. När barnen hade lagt sig poddade vi och sen drack vi vin i timmar på balkongen. Kanske den finaste kvällen jag någonsin har haft med henne.

Jag behöver aldrig ha ett filter med Sanna utan kan säga exakt vad jag tänker och tycker. Hon dömer inte. Hon bara lyssnar. Sista timmen pratade vi bara om killarna, vi båda är ju gräsänkor och då blir man ju automatiskt nykär.

Nu sitter jag här och får lite jobb gjort, men snart vankas det lite pyssel och fix inför bröllopet.

Och såhär glad är jag för om mindre än en timme är Victor hemma igen (börjar gråta). Två veckor har känts som ett år och mitt hjärta har nästan gått sönder utan honom. Vi ska beställa hem pizza och pussas. Förresten tack för alla fina kommentarer på morgonens inlägg, mitt hjärta har känts så tungt men nu känns allting okej igen. Mycket tack vare mamma. Jag får berätta mer om det någon annan gång. Nu måste jag få vara i mitt lyckorus en stund.

1 kommentar

  1. Hej! Vart har ni köpt ert köksbord? Letar efter ett sådant med mörka ben och ljus skiva!

Skriv en komentar