Maja Nilsson Lindelöf

Exakt för ett år sedan hade vi en av våra bästa dagar i livet tillsammans jag och Victor. Han blev ledig flera dagar i streck så vi tog oss ut till Cascais för livets lunch. Eller vi visste ju såklart inte att det skulle bli så bra utan vi fick tips av några från laget så vi tänkte why not.

Först strosade vi runt i alla mysiga kvarter. Ett mål vi har i livet är ju att köpa ett sommarhus i Cascais så det är ett hett tips till alla er som ska resa till Lissabon – ta tåget ut dit för en dagsutflykt eller så kan ni tillochmed bo där ute om ni är ute efter mer solsemester än storstad.

Efter lite sightseeing där hoppade vi in i en taxi för några euro och åkte till Monte Mar (restaurangen).

Det beställdes in vitt vin och…..

Massa skaldjur och småplock som vi åt medan solen brände axlarna. Minns att Victor var röd som en hummer när vi kom hem till lägenheten. Livet ändå. Att man hade detta 20 minuter från sitt hem.

Vi åt glass och bär till efterrätt och pratade om livet och så. Här hade vi ju bara någon vecka kvar i Lissabon och jag visste nog om att det skulle bli en flytt fast vi inte pratade om det. Så jag njöt, till max varenda dag.

Och drack massa vin.

Väl hemma från vår underbara dag som blev en dagsfylla vilade vi en stund innan vi gick till vårt favorithak för en burgare. Exakt sex minuter bort från vår port fanns det, världens bästa hamburgare.

Jadåååååå. Sen gick vi på bio och strosade hem i natten. Glömmer aldrig den här dagen.

7 kommentarer

 1. Låter MAGISKT! Skulle du kunna ge tips för en weekend i Lissabon med omnejd? Vore toppen!

 2. Maja, om du någon gång ska sälja kläder vill jag såå gärna köpa din rosa broderade kimono från zara. Så himla fin. Kram

 3. Heeej!!
  Jag ska på bröllop i sommar. Har du snälla tips på klänningar att ha på sig? Tack för en grym blogg!

 4. Hej maja!
  Såg dig på nytorget igår och du hade en sån otroligt fin tröja/jacka på dig. Beige oversize. Vågade inte gå fram men skulle så gärna vilja veta vart du köpt den? ☺️

 5. Åh vad härligt!
  Jag önskar mer mode i bloggen, du har ju så bra stil! ?❤️

Skriv en komentar