Maja Nilsson Lindelöf

Jag mår så himla bra just nu. Så där, oförskämt bra. Solen strålar ju här i Västerås och jag har hittat lugnet inför bröllopet och denna månad som kommer med VM och allt. Jag njuter varje sekund.

Jag har legat i en park vid oss som ni vet, häromdagen lyssnade jag på musik och skrev på mitt tal till Victor. Låg där och grät och kände mig töntig.

Jag har haft mysiga kvällar med mig själv. Lyssnat på poddar, tvättat och städat. Och lagat mat.

En av mina paradrätter är en vanlig god sallad. Trixet är att ha i mycket fetaost och citron. Och balsamvinäger. Sen ska man blanda ihop det tills man nästan inte ser vad som är vad. Dessutom köpte jag en färdig marinad till kycklingen som var jättegod – tips om man vill göra en tråkig kyckling lite roligare.

Och så missbrukar jag hummus till. Älskar ändå Sverige. Allting är så tillgängligt och enkelt här.

Och Victor skulle vara stolt över mig om han visste att jag spenderade en hel kväll till att packa upp alla mina väskor. Nu är det ordning (inte som på bilden) och alla saker har sin plats. Det här bidrog till att min hjärna kände att nu, ska jag stanna här ett tag. Det känns fint.

Jag har varit hemma hos mormor med min mamma och storebror för att äta middag. Hon klipper ju ut ALLA artiklar om mig och Victor och sparar till oss. Så himla gulligt. Skickade den här till Sanna, vet att hon hatar den där bilden på sig själv. Jag tycker att hon är skitsöt.

Och varje morgon har jag spenderat på friskis, dricker kaffe innan jag tar en kort promenad dit. Min energi är sanslös just nu, vaknar av mig själv vid åtta varje morgon helt lugn och utvilad.

Och min svärmor smsade mig igår och frågade om vi inte skulle åka ut till Hamre för att bada lite. Victors släktingar har ett hus där ute som under sommaren fungerar som ett fritidshus. Man är alltid välkommen dit för bad och grill. En dag vill jag ha liknande, så på somrarna vet man aldrig vem som kommer och går.

Hoppas ni har det lika bra som jag ute i solen, SOMMAREN är ju här <3.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

  1. Du är så sagolikt vacker maja! Du inspirerar mig på så många olika plan. Din och Sannas podd är så bra! Det känns som att man får lära känna er till en liten del och det är jag så så så tacksam och glad över. Två starka kvinnor, ni är girlpower och boostar mitt annars så dåliga självförtroende ❤ kram

  2. Tips! Ta en kvällspromenad ner till Lillåudden och strosa runt vid vattnet! Jag tog en promenad ner dit igår kväll, det var nästan svårt att ta in stunden på grund av hur ljuvligt det var. Kram

  3. Hej Maja, var kommer din vita virkade klänning som du hade på dig första dagen på din möhippa? 🙂

  4. Maja! Jag blir så glad ända in i själen av att du mår bra, det strålar om dig på bilden med kaffekoppen. Du är så värd en härlig sommar med bara massa roliga/härliga saker att se fram emot <3 Kram och tack för att du är du.

    Ps. Söndagar har för mig blivit den bästa dagen tack vare er dunderhärliga podd!

  5. Finaste Maja!! Blir så inspirerad av dig och dina olika kanaler varje dag. Vet inte hur många printscreens jag har i telefonen på kläder, smink, träning, mat, inredning ALLT från dig! Du kör verkligen din egna stil som funkar överallt. En liten fråga! Nästa gång du är och ’storhandlar’, kan du inte fota så man får se vad det är du alltid köper med dig hem? Tycker det är SÅ svårt när jag väl är på affären vad jag ska köpa så slutar alldeles för ofta med att jag bara går därifrån haha. Grattis till giftermålet också! Och har en UNDERBAR sommar. Kram <3

Skriv en komentar