Maja Nilsson Lindelöf

Jag har druckit äppelcidervinäger nu i flera månader. Ett stort glas med vatten och en tesked med äppelcider innan kaffet på morgonen och innan i princip varje måltid. Nu sista veckorna har jag gått runt med en vattenflaska med några skedar i konstant. Jag har alltid hört om det men läste om det i en app och då blev jag inspirerad.

Det finns många bra fördelar med äppelcidervinäger, jag upplever att min ämnesomsättning är bättre och jag känner sällan ett sug efter sött längre. Alltså, aldrig. Tar jag ett glas på kvällen så vill jag inte ens ta mig en frukt för att jag inte är sugen. Jag upplever också att min mage har lugnat ner sig och dessutom så dricker jag mycket mer vatten. Genom att jag har fått in den här rutinen så blir det ju naturligt att gå runt med en vattenflaska i handen hela tiden. 

Så tips från mig till er – äppelcidervinäger! PS, man vänjer sig vid smaken. Faktiskt. 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

  1. Asså du behöver inte intala dig själv eller tvinga dg själv att dricka sånt bara för att hålla dig borta från socker. Det är så destruktivt och ohälsosamt att du MÅSTE vara SMAL inför bröllop osvosv du måste börja äta vad du känner för. Det låter lite som ätstörningar. Och äppelcidervinäger ger surauppstötningar och ofta magkatarr om man får i sig för mycket. Så det är inte så snällt mot magen egentligen. Sen använder många de tricket för att banta. Det är inte hälsosamt. Du måste börja älska din kropp mer och unna dig gott i livet med MÅTTA. jag säger inte att du ska överdriva med choklad och pasta. Men att äta en skiva bröd på morgonen med ost på kommer inte göra dig tjock o fet. En tankeställare bara. Ha de bra och ta hand om sig Maja❤️

Skriv en komentar