Maja Nilsson Lindelöf
I samarbete med med Wella System Professional

Frågorna strömmar ju alltid in om mitt hår, hur jag får min volym och hur håret håller sig så fräscht trots att jag är så blond.

Jag fick förfrågan att samarbeta med nya System Professionals och det kändes självklart eftersom att jag redan hade en del av deras produkter hemma – System
Professionals är jättepopulärt i England nämligen och hos alla frisörer jag har besökt har jag blivit rekommenderad System Professionals. Dessutom fick jag med smått och gott i en goodiebag från ett event med tjejerna i laget.

Jag träffade Stina på Wella salongen i Stockholm där jag fick håret slingat och klippt men framförallt fick jag min egna personliga kod – min energy profile. Jag hade ingen aning om att det här ens fanns. Man får svara på frågor i ett program, exempelvis, hur slitet ens hår är, vilka produkter man använder och hur man upplever sitt hår. Även vad man vill få ut av ens hår – mer volym? Mindre fett? Starkare? Mer utförligt än det gamla vanliga ”jag har slitet hår”.

Efter det räknar programmet ut sin egna personliga Wellas Energy Code mapping och det menas med en serie av produkter som gör att ditt hår återgår till sitt virgin state – ursprung kan man säga. Det finns 174 miljoner olika kombinationer vilket är helt otroligt och ett bevis på att man verkligen får en skräddarsydd profil hos System Professionals.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

  1. Så vacker! Jättefin i håret! Vart klipper du dig?? Har du tips på någon bra salong/frisör här i Vås? Vill klippa mig som du 😀

Skriv en komentar