Maja Nilsson Lindelöf

Då ska vi kika på lite bilder från min kamerarulle!

Jag mötte upp Vickan i torsdags i Stockholm för att testa min bröllopsfrisyr! Jag har bokat in Antonio Axu så vi gick till han fantastiska salong på Sibyllevägen. Jag kom dit med två idéer och väldigt snabbt bestämde vi oss för det ena. På en kvart gjorde han en slarvig version av det jag vill ha och det var helt perfekt. Komiskt att allt som har med mitt utseende och klädsel att göra till bröllopet blev totala motsatsen till vad jag först hade tänkt. Vill såklart berätta mycket mer men det går inte just nu, den som väntar på något gott.

Jag har facetimat med min älskade fästman. Saknar honom nu och han blir bara snyggare och snyggare där borta i England. Är gift med honom snart, kan inte förstå det riktigt.

Nu är det sallad och vatten som gäller (förutom i fredags när det slutade med att jag dansade på Hatten i Västerås och åt pizza 03.30). Jag tycker att det är så himla enkelt att vara nyttig när man är ensam, när jag och Victor äter måste han ju alltid ha massa kolhydrater och MYCKET mat, jag klarar mig mer än fint på en sallad.

Jag har myst i en park nära oss och solat, läst bok och jobbat på telefonen. Vilket VÄDER ❤️

Och så har jag poddat. Tycker det är så himla roligt och jag och Sanna har hittat en sån bra balans oss emellan. Det är ju aldrig lätt att jobba med en vän men vi har nog hittat vårt recept nu.

Häromdagen gick jag till affären runt åtta för att köpa hem lite middag och glass. Fick lyckorus när jag gick där. Västerås och sommar, och vår fina lägenhet. Behöver det här.

Vickan kom förbi i lördags och vi tittade på Uurovision, planerade lite bröllop och mös. Tyckte det var himla bra att Israel vann, heja annorlunda!! Så glad över Vickan också, soulmate. Dessutom har ju hon flyttat hem till Sverige så nu kommer jag alltid att ha henne nära mig.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer

  1. Hej fina du! Har en liten fundering… varför är det så viktigt för dig att vara ”perfekt” vältränad till bröllopet? Absolut man kan säga att man gör det för sig själv, att man vill utmana sig själv, men egentligen, innerst inne så vet man nog att det är yttre faktorer som påverkar. Personligen tror jag inte man kan ”skapa” sig en god självkänsla, den kan man bara finna i sig själv. Önskar dig allt gott, Kramar 🙂

  2. När du vill orkar och kan, kan inte du bara skriva ett inlägg en gång för alla på vilket smink du använder? Både till vardags och när du sminkar upp dig lite? Behöver inspiration då jag känner mig så grå och tråkig och verkar aldrig tyckas hitta bra smink. Alltså allt från grund med concealer och foundation till rouge, mascara och ögonbrynsskugga. Kram!

  3. Dina glas med guldkant, vartifrån är dom? Väldigt stilrena, men med det lilla extra.

  4. Meleah kojlavic Svara

    Israel ska inte ens va med i Eurovision? De ligger i Mellanöstern. Då kan lika gärna ha med Libanon, Palestina och Irak. Så kul att folk firar att de vann eurovison medan dem under samma ögonblick dödar civila i ockuperade Palestina. Så nej de är inte kul att Israel vann. De är äckligt.

Skriv en komentar