Maja Nilsson Lindelöf

Ett nytt avsnitt av Livet på läktaren finns nu ute! Den här veckan pratar vi non-stop om min möhippa, väldigt roligt. Mitt ljud är lite sämre idag – det krånglade tydligen med mikrofonen men det blir bättre till nästa vecka. Senare idag kommer del två från hippan förresten!

Just nu ska jag dricka upp min kaffe och göra klart lite bröllopsgrejer. Sen träna och sen blir det jobb i solen hela dagen. Jag måste beta av saker, komma i fas. Jag behövde landa några dagar i Sverige men nu känner jag på mig banan. Hittills har jag inte gjort någonting produktivt förutom bröllopsplaneringen så i veckan väntar allt sånt, organisera hemma ( mina resväskor ligger fortfarande lite här och var), jobba och boka in möten och göra mitt testsmink till bröllopet!!! Det blir en rolig vecka. Vi hörs senare idag <3

1 kommentar

  1. Hej Maja! Lyssna på podden, så bra är den! undrar lite hur du fixar ditt hår.
    Kram!!

Skriv en komentar