Maja Nilsson Lindelöf

Asså Maja nu har jag följt din möhippa på sociala medier och är typ besatt av ditt mobilskal! Hahaha lite knäpp ;-P Men vart har du hittat det? Jag måste ha…

Åh det är så fint! Jag beställde det från Caseapp!!

Men denna zara topp är väl inte den du har på dig på bilden, den ser ju ut att vara hög i kragen? Diggar din blogg men du får ju säga till om det inte är samma plagg du har på dig som du länkar, tex att skriva att det är ett liknande plagg. Nu fick jag gå till Zara i onödan.. Svara gärna! Kram

Mitt linne är även det från Zara men det köpte jag i oktober så då var jag så snäll att jag letade upp en i exakt samma mönster men annan form eftersom att den andra var slut – eller jag hittade den inte överhuvudtaget! Ibland när jag tipsar om kläder är det mer inspiration än exakta plagg! Målet med min blogg är att inspirera inte att vara en personlig stylist. Jag har märkt att några av er reagerar ibland när jag inte länkar exakt vad jag har på mig men det är ju också för att jag försöker hitta alternativ till er. Istället för att länka min Acne-jacka som kostar väldigt mycket pengar så hittar jag en exakt kopia. Jag får ofta frågor, iallafall tio per dag om vart mina kläder och saker är ifrån vilket såklart är kul men det blir ju också lite tråkigt efter ett tag att alltid svara allt och alla och skicka exakta länkar. Då tycker jag att det är roligare att freestyla lite och jobba ihop kollage med liknande kläder. Hoppas ni fattar. Kram

Vad använder du för läpprodukt? Ser så himla naturligt och alldeles perfekt glansigt och härligt! Tack för en fantastik podd, blogg och insta förresten. Du är så rolig och skön att följa, kram!

Den här frågan får jag JÄMT, det är detta från Clarins som jag älskar. Har nog tio stycken nu. Tack tack tack för dina fina ord!

Vad hände med youtube videosarna du brukade göra? Har suttit och längtat efter en hårvideo men den verkar ju aldrig komma..

Åh jag har haft så mycket i livet så det har jag satt på vänt. Att jobba med alla mina kanaler samtidigt blev för mycket för mig. Mitt mål är att i höst jobba mycket mer med rörligt, nästan mer rörligt än blogg om jag fick bestämma. Det ligger lite saker i rullning som jag tror att ni kommer tycka blir kul. Stor kram

Hej, vart är dina sandaler (de beiga med lite stenar på)

Hej hej! Zara, försökte hitta både bild och länk men lyckades inte!

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer

  1. Vart är den vita virkade klänningen ifrån som du hade på dig på möhippan på bilden ovan?

    • Zara är den ifrån. Maja har rätt mkt kläder som är där ifrån och när jag undrar vad hennes kläder är ifrån så har jah gått in på zara och hittat typ allt där så ett tips om ni inte orkar vänta på svar hehe

  2. Jag kan förstå stressen och pressen med alla frågor om vad du har på dig till höger och vänster! Ha aldrig dåligt samvete för att du inte länkar, skriver, svarar på allas kommentarer. Ta hand om dig själv först och främst och njut nu sista tiden innan bröllopet 🙂 (även efter såklart). Hoppas du får en fantastisk sommar!!

  3. Vart är dina supersnygga örhängen du hade på dig under möhippa-helgen ifrån? sååå snygga
    Tack för en bra blogg!

  4. Har hört att du börjat känna dig mycket starkare! Vill du berätta hur du tränar nu? 🙂

  5. Men vilket oskönt sätt den andra frågan var skriven, onödigt att ha den tonen.. Jag tycker det är smart av dig att göra så, när man läser vissa bloggar som har dyra märken tycker jag att det kan vara kul att få tips på budgetvarianter – eller liknande om något är slutsålt! Hoppas inte den där typen av påstående (för det var ju knappt en fråga) tynger ner dig, du gör ditt bästa och jag och många flera avgudar allt du gör och skriver. Kram på dig! Man kan bli mörkrädd för kommentarsfält ibland. Här ska spridas kramas och gos.

  6. Hej! Undrar hur du tränar nu när du är hemma i Västerås igen?☺️ Kram

Skriv en komentar