Maja Nilsson Lindelöf

För några veckor sedan kom mina nya yeezys hem!! Åh jag älskar dom. Det är ju verkligen året då sneakers är på tapeten och jag samlar på mig så mycket jag bara kan. ÄLSKAR sneakers – det gör väl alla? Jag kan lika gärna gå ut i det som i klackar, så enkelt att klä upp och ner plagg med ett par skor och till en snygg klänning blir det coolt att ha ett par sneakers till tycker jag. Dom här ska jag bära till allt och ingenting. Tänker mig till ett par cykelbyxor också och en stor t-shirt eller långa svarta tights och en knäppt jeansjacka till bara. Fick jag drömma skulle jag ha outfiten nedan en sommar dag i Stockholm.

 

Klänning – Ganni / Jacka – Lee / Solglasögon – Maxmara / Läppglans – Clarins / Sjal – Toteme / String bag – Orskov / Skor – Yeezy (hittar dom inte online).

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

Skriv en komentar