Då kör vi första dagen i Barcelona! Vi landade redan tidigt på förmiddagen så vi checkade in på hotellet och tog oss sedan ut på stan. Vi bodde på ett hotell vid hamnen så det var gåavstånd till La Rambla och centrum. Eller iochförsig, det känns som om att det är gåavstånd till i princip allting i Barcelona. Som en liten storstad håller ni inte med? Jag skulle nästan beskriva det som en mer kompakt version av Lissabon. Fast Lissabon är ju liiite bättre ;).

Jag och Victor tog oss som sagt ut på stan. Det finns någonting magiskt i att strosa runt med Victor i en ny stad. Det är helt klart topp tre av det bästa jag vet i livet. En helt oplanerad dag i solen med honom, och att få uppleva nya saker. Skapa nya minnen. Det är ju fint att jag fick uppleva Barcelona med Victor min allra första gång, och att det bara är vi som vet i vilka gränder vi strosa eller vart vi köpte vår första glass. Låter flummigt och jag vet inte riktigt hur jag ska formulera det. Det är fint bara.

Det blåste lite och var smått kyligt (klockan var ju 10 på morgonen och det glömde jag bort) så jag tog med mig skinnjackan. Det ångrade jag en timme senare kan jag tala om.

Barcelona är så vackert!!!! Ville stanna i varje gränd och knäppa kort. Det gjorde jag också iochförsig.

Vi slog oss ganska snabbt ner för en lunch, vi hade inte fått i oss någon frukost så vi behövde energi asap. Självklart beställdes det in Sangria.

Och Paella <3 When in Spain så att säga.

Sen strosade vi vidare. Vi var på jakt efter badbyxor och solglasögon till Viggis.

Men först blev det glass-stopp. Det blir alltid det med Victor, åt aldrig glass innan jag träffade honom nu snittar jag 100 glassar per sommar.

<3

Efter det var det dags att möta upp den här damen och hennes fästman! När vi kom till hotellet satt dom redan på vår takterass så det beställdes in vin och lite öl. I solen!! Med vänner! VA!! Här levde man.

Efter någon timme där svirade vi om snabbt och tog en taxi till deras hotell.

Där beställde vi smårätter innan vi tog en promenad till ett tapasställe i närheten.

Solen!! Och Elin <3

Kär i honom.

Elin och Adam hade hittat ett riktigt mysigt hål i väggen dagen innan som vi åt på. Älskar spansk tapas.

Det viktigaste att beställa in från menyn är alltid Batatas Bravas – glöm inte det! Efter det här slutade jag ta kort, men det blev lite drinkar och dans. Väldigt rolig kväll minst sagt.

14 kommentarer

 1. Det SYNS ju hur kär du är i honom. fy fasiken vad fantastiskt, önskar er all lycka!

 2. Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft! Vart är skinnjackan ifrån?! kan du inte tipsa om lika olika skinnjackor? Tack för en FIN blogg! Kraaam!

 3. JAG ÄLSKAR ERAN PODD! Shit vill att ni spelar in två gånger i veckan orkar inte vänta en hel vecka på nytt avsnitt varje gång ??? plus att jag älskar ert girlpower, man blir så peppad på att stå upp för våra rättigheter! Keep up the good work ?

 4. You must have had an amazing day.
  Can you make a publication about the clothes you wore in Barcelona?
  I love it.
  Thanks for the great blog.❤

 5. Vore kul om du skrev ut var kläderna du har på dig är ifrån, väntar på outfitinlägg från Barcelona då jag såg några plagg på din story som jag också vill ha 😀

 6. Ni glowar, du och Victor! Och du är alltid så stunning. Kram!

 7. Det här såg ju rätt gött ut..!! Måste fråga vilken kamera/objektiv du använder till dessa foton? Så skarpa men ändå med en mjukhet i, älskar’t

  • Maja Nilsson Svara

   Ska kolla upp vilken lins! Har ingen aning…. puss!!!

 8. Vilka bilder. Wow. Och du är magiskt snygg som vanligt!! En fråga, ”sandalerna” som du hade till den vita klänningen- vart i himmel är dom ifrån? ??? kanske kommer ett inlägg om det, isåfall sorry. Men var bara tvungen o fråga! Kramar

 9. Vad heter hålet i väggen som ni åt tapas på? Ser såååå mysigt ut och jag ska till Barcelona nästa helg:)

Skriv en komentar