Maja Nilsson Lindelöf

God morgon <3 Vaknade av mig själv vid sju och har legat i sängen en bra stund. Vi bor ju vid en skog så hela dagarna nu förtiden hör man alla djur som har vaknat till liv efter den här vintern. Himla mysigt faktiskt (förutom mössen såklart), men man vet ju att våren är här när fåglarna kvittrar. Det låter som en hel orkester utanför. Idag ska det bli 25 grader här i Manchester!! Först ut på schemat är träning med Ali, herregud nu kör jag stenhårt. Varje dag har jag träningsvärk men kämpar mig dit och kör rejäla pass varje dag. Jag har aldrig känt mig såhär stark NÅGONSIN och det är så himla kul.

Planerna idag är lite oklara. Jag ska helt klart jobba en del, bocka av grejer men ikväll pratade tjejerna i laget om middag och drinkar ute i solen så jag hakar nog på det.

Förresten så har jag för tillfället slutat att göra mina naglar. Mest för att jag inte har tålamodet eller tiden just nu – det är ju så jävla tråkigt men också för att jag har fått lite avsmak. När jag ser långa akrylnaglar kan jag tycka att det ser så himla onaturligt ut hur bra gjorda dom än är. Så nu kör jag på mina korta naturliga naglar och köpte det här kitet för någon vecka sedan som jag älskar. Färgen är den mest perfekta röda färgen och kitet gör att naglarna blänker sådär som dom gör när man har fixat till dom på salong.

Kitet hittar ni här och den röda färgen här (adlinks).

4 kommentarer

  1. Hej Maja,

    Ett litet tips om du fortfarande vill ha fina men naturliga naglar kör på powdergel. Man sätter på de på sin egna naglarna och dem växter undertiden håller ungefär i 3-4 veckor är mycket hälsosammare för naglarna. Så slipper man måla dem hela tiden också 🙂
    Ha de

  2. Jag har ALLTID diors nailglow på naglarna, ett så underbart ”genomskinligt” (i flaskan ser det rosa ut) nagellack som blir ganska tjockt och extremt glansigt och lyxigt. Får ständigt frågor om vart jag har fixat naglarna! Starka blir de också, så ett hett tips nu när du slutat med akryl ❤️❤️

  3. Jag är så kass på att måla naglarna, lyckas alltid glömma att de fortfarande torkar efter 20 sekunder och sabbar de på direkten.

    Men nu har jag skaffat Essie beam up vilket ger en naturlig look samtidigt som den döljer missfärgningar och ränder.

Skriv en komentar