Nu ska alla våra bröllopsinbjudningar vara ute. Åh dom blev så fina. Jag fick ju kontakt med Tryckstudion när det var dags att börja fundera på våra Save the date-kort och jag är så glad för det. I samma mening som folk har tackat oss för själva inbjudan har det alltid stått att den dessutom var så otroligt fin. Jag tycker att det känns kul att korten sätter ribban och redan nu förmedlar känslan på vårt bröllop.

Jag tyckte att det var lite häftigt med svarta kuvert, de andra var ju gråa och det blev så otroligt stiligt med svart till dessa.

Själva inbjudan är vikt och sitter fast med ett ”klistermärke” – vet inte hur man säger? Som man sprätter upp. HAR NI SETT NÅGOT SÅ FINT MED BLOMMORNA SOM ÄR MÅLADE PÅ? Man vill knappt öppna för att det är så fint.

Det var lite svårt att ta bra bilder till er så att ni ska få se hela inbjudan med tanke på att det är så himla mycket information på men jag tog lite snapshots och har censurerat lite. Dessutom hade jag nog ändå inte tänkt visa hela inbjudan, lite vill man hålla för sig själv. Oj så jag har kollat igenom bilderna nu, det vore så typiskt om jag skulle glömma sudda ut datum eller plats. Vi som har varit så försiktiga i snart ett år.

Dom hade delat upp informationen så bra att det blev inte tradigt att läsa, istället någonting kul och intressant. Sen kanske man aldrig tycker det är tråkigt att läsa en bröllopsinbjudan men ändå.

Dessutom älskar jag alla smådetaljer i kortet, alltifrån små blommor till en liten kvist. Fint va?

Några av er har mailat och sagt att ni har kontaktat tryckstudion och tackat för tipset vilket jag tycker är så himla kul. Jag hade inte kunnat tänka mig ett bättre företag. Här hittar ni mer inspiration om ni är sugna!

I samarbete med Tryckstudion.

6 kommentarer

  1. Så himla mysig inbjudan, den har ni verkligen fått till! Snacka om att man gärna vill smita in på ert bröllopsfirande:/ Önskar er all lycka till<3

    När jag väl är igång så måste jag säga att du verkar som den skönaste människan evaah och du är ju så jädra snygg! Ha det braaa

  2. Åh vad fina! <3 Hoppas det blir en riktigt riktigt fin dag, grillmiddag, en sjö och bastu är något jag verkligen vill ska vara med på mitt framtida bröllop också. Kram!!

  3. Vad kul med Tryckstudion! Vi har precis fått hem våra inbjudningar till vårt bröllop/dop vi ska ha och vi blev också så himla nöjda, jättefina kort och bra service! 🙂
    Vill också säga tack för en grym blogg och lycka till med bröllopet framöver! Kram

  4. Ska ni ha barn inbjudna till bröllopet? Står i valet och kvalet gällande det. Kram!

  5. Av nyfikenhet, ni lär ju ha en hel del vänner som inte talar svenska, får dem inbjudningarna på engelska?

Skriv en komentar