Maja Nilsson Lindelöf

Den här kavajen från Isabel Marant hade gärna fått flytta in hos mig. Tänk till ett par simpla levis-skjorts och denna bodyn. Och så slänger man på sig brillorna från Fendi ba.

Jag såg den här fina dagbädden från Ellos som jag föll handlöst för. Jag kan se den i vårt sovrum i vårt nya hus (ja jag drömmer fortfarande om det huset vi var och tittade på för ett tag sedan, vi ligger i budgivning nu).

Och så har jag beställt denna till mitt framtida kontor. Här ska jag ligga och jobba i snygga loungekläder hade jag tänkt.

 

Det här mobilskalet från Fendi hade gärna fått pryda min telefon. Man blir ju glad bara av att man ser den.

Sommarens mest perfekta jeans hittar ni på Acne. Fortsätter vi på Acne så hade jag mer än gärna matchat med denna t-shirten, solbrillorna och dessa nya sneakers med platå.

Jag har läst om den här oljan lite överallt. Jag vet inte om jag är den enda men jag får ofta lite eksem i armväcken av BUS. Väldigt irriterande så nu försöker jag att ta hand om huden och ska även byta ut min BUS, tills dess använder jag det inte alls. Hur som helst så förbereder jag huden inför sommaren nu, och försöker att bli kvitt mina eksem för alltid så jag tänkte testa denna.

Och ingen har väl missat Anine Bings kollektion för Gina Tricot? Så mycket fina grejer, här är mina favoriter. JeanskjolSolglasögon – Vita jeans

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

  1. Vad är det som har hänt mellan dig och Sanna? Det är ganska tydligt på Instagram att ni inte är aktiva på varandras profiler längre, utebliven podd osv… Man blir ju såklart orolig för sin favoritpodd, och för er fina vänskap såklart!!! Hoppas allt är okej snart igen!

Skriv en komentar