Maja Nilsson Lindelöf

God morgon lördag! Tycker ni inte att dagarna bara springer förbi just nu? Jag hinner inte med överhuvudtaget. Idag slog det mig, att om TRE veckor åker jag hem till Sverige för sommaren. Sen stannar jag där till augusti. Grejen är den att jag har bokat in prov för hår och smink inför bröllopet då min frisör sen ska iväg en längre tid utomlands, jag skulle kunna åka tillbaka till England emellan men Victor har en del matcher ändå så jag tänker att jag tjuvstartar sommaren i Sverige, installerar mig i lägenheten i Västerås och mysa med nära och kära. Längtar efter Västerås, mamma och mina vänner nu.

Det här är på min to do- lista de närmsta dagarna;

Lämna in kläder hos skräddaren, jag behöver ofta sy upp långklänningar och har några till bröllopet (ja jag kan inte bestämma mig) som behöver fixas.

Beställa smycken samt det sista till bröllopsoutfitsen. Det är en tid kvar men det tar av min energi så jag tänkte göra klart det nu så att jag sen kan släppa det. Till det hör även till att jag har ganska mycket saker till bröllopet som måste beställas online – alltifrån foton till presenter osv, även det vill jag checka av så att man vet att det kommer i tid så att man slipper fokusera på det. Jag kan ligga på nätterna och komma på saker jag har glömt att skicka efter någonting och en stress bara svämmar över mig.

Sen ska jag och Victor checka av en hel del till bröllopet, mer om det senare. Det är MYCKET bröllop nu. Och MÅNGA beslut.

Till det hör även skitgrejer som måste bokas in, jag vill bleka tänderna och så ska jag lasra mig igen. Ytligheter som jag hellre gör här än i Sverige. Skönt att också bara ha gjort det nu så kan jag bocka av det.

Jag ska slutföra en del samarbeten och ta beslut för nya, skicka fakturor och ta itu med sånt som har lagts på is ett tag. Jag måste erkänna att jag har haft lite svårt att hitta lite balans mellan att planera bröllop, sköta allt jobb och fokusera på en flytt. Hänt en hel del personliga saker också så allting har rörts om en hel del.

Bygga klart min nya hemsida, även här ta snabba beslut så att det blir klart till det datumet vi har tänkt.

Jobba med Elin och lägga upp en plan för sommaren.

Summan av kardemumman är mer att jag måste bocka av saker, vilken psalm vi har i kyrkan kommer ingen att bry sig om eller vilken bild jag har som header i den nya bloggen är inte heller viktigt. Det är mer att när det blir 100 beslut så blir det svårt att ta ett enda, sen vet ni ju hur jag är. Vilka örhängen jag ska köpa till bröllopet kan kännas som en fråga om liv och död. Ett samarbete likaså. Tur att jag har Elin som hjälper mig med allt, dessutom gjorde vi klart en grej häromdagen som jag är så spänd inför.

Idag har jag förresten bestämt mig för att det är en ny dag med ny energi. Jag vaknade upp lättare och gladare, har druckit kaffe och ska nu springa iväg till gymmet. Vi hörs senare idag <3

1 kommentar

Skriv en komentar