Maja Nilsson Lindelöf

Vi börjar med frågor igen! Dom trillar ju in titt som tätt och jag själv gillar verkligen att läsa frågor i de bloggarna jag besöker så vi kör samma här!

Hej! Jag undrar hur ni gör med möhippa och vice versa? Jag och min pojkvän är långt ifrån giftermål men är redan bestämda att vi inte ska ha det utan en gemensam fest med kompisar typ. För mig verkar det konstigt med strippor och “en sista kväll” typ (min tolkning haha). Kommer ni ha något sånt? Kram

Hej! Jag vet ju inte om jag får en möhippa eller inte, samma om Victor får en svensexa eller inte. Däremot ser jag det inte alls som något problem. Jag älskar att ha egentid med mina tjejvänner och tycker att det är väldigt viktigt att få det. Speciellt vi som lever som vi gör, när folk hälsar på oss hänger vi ju allihopa – vilket vi såklart älskar men jag hade verkligen unnat Victor en svensexa lika mycket som jag hade njutit av min möhippa. Att få sitta med tjejerna själv och dricka bubbel och prata om livet är bland det bästa jag vet och att få fira med dom att jag ska GIFTA MIG hade varit helt underbart. Jag litar ju på Victor och han på mig och vi har ju respekt för varandra, jag kommer inte att ha en naken man i mitt ansikte och tänka att det är ”min sista natt i frihet”. Eller man vet ju aldrig iochförsig he he, SKOJAR! Kram!

Hej maja! ÄLSKAR alla dina kanaler du är såå grym!
Jag har under ca 4 månader kört på en lchf diet och de har gått bra men har nu tröttnat och vill börja bygga lita muskler och också äta annan kost, vill dock intr falla tillbaka till en dålig kost då jag snart ska ta studenten och det är bal på gång så jag vill vara på topp med utseendet (jag tror att du kan förstå mig), jag önskar därför att du kanske kan dela med dig ännu mer om vad du äter, då ha läst och hört att du ska köra gärnet nu innan bröllopet, jag skulle verkligen behöva alla tips jag kan få och en hel del inspo.

Hej! <3 och TACK! Jag själv har aldrig prövat mig på LCHF utan när jag är på banan med min kost och kör järnet så brukar en vanlig dag se ut såhär.

Frukost – 

Ett stort glas vatten
Svart kaffe
Smoothie med proteinpulver

Mellanmål

Efter träningen dricker jag en proteinshake från gymmet!

Lunch – 

Sallad av något slag, mycket protein och grönsaker i. Eller så äter jag rester från dagen innan, jag är ofta inte så hungrig vid lunch och håller det därför ganska lätt! Till salladen kan det bli fröknäcke med avokado eller liknande.

Mellanmål

måste jag bli bättre på att äta på eftermiddagarna, mina dagar rullar på som bara den nu så jag hinner inte äta mellanmål. Eller snarare, jag blir inte hungrig innan middagen. Jag dricker min proteinshake vid halv tolv, lunch vid två och sen blir jag hungrig vid sju när det är dags för middag. Men jag dricker ofta kaffe på eftermiddagen!

Middag

Till middag äter jag det vi är sugna på här hemma. Äter vi ute håller jag mig ifrån pasta, pizza hamburgare osv och väljer lättare alternativ – typ kyckling med ris och sallad eller liknande. Hemma äter vi ganska varierande, igår blev det köttbullar och ikväll kanske det blir tacos. Skillnaden nu när jag försöker tänka på maten är att jag skippar nachochipsen!

Jag utesluter pasta och ganska mycket kolhydrater helt och hållet när jag vill komma i topp form. Exempelvis slutar jag äta gröt till frukost som annars är bra för kroppen men innehåller väldigt mycket kolhydrater och dricker en smoothie istället. Jag skippar brödet ute på restaurang och jag lagar pasta här hemma på bönpasta istället för vanlig. Jag fungerar precis lika bra av att äta massa stekte grönsaker istället för potatis, jag blir lättare och känner mig piggare. Dessutom vet jag att resultatet av min träning kommer snabbare. DOCK så är jag aldrig hungrig och skulle aldrig svälta mig själv. Det är stor skillnad där. Äter jag sallad till lunch äter jag en matig sallad med dressing och fetaost exempelvis, jag är inte extrem på det sättet och jag skulle aldrig räkna kalorier. Jag tänker bara logiskt, självklart mår jag bättre av kycklingbröst med stekta morötter och en hemmagjord tsatsiki än en hamburgare, pommes och aioli. Jag dricker mycket vatten och grönt té också! Det funkar för mig och jag känner mig redan typ redo för sommaren och bröllopet.

Vart är din rosa jacka ifrån?

Acne och ni hittar den här! (adlink).

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

 1. Du är så sjukt fin Maja ska du veta. Jag säger det här med omtanke -pressa dig inte för hårt angående maten. Jag förstår att man vill vara on point osv. MEN, vi lever bara en gång. Lyssna på kroppen, den är jäkligt grym på att tala om vad vi behöver och inte 🙂
  Snälla, ta detta inte på något negativt sätt. Jag har själv varit i det där förbaskade ätstörda träsket och vid vissa tillfällen kämpar jag fortfarande för att säga emot tankar/ångest som kan komma krypande.
  Kram!

 2. Hej! Jag har precis börjat följa dig och ville bara säga att du verkar vara en helt underbar tjej med skin på näsan och båda fötterna på jorden. Verkligen vacker inifrån och ut! En sån tjej som man skulle vilja ha som vän helt enkelt ?

 3. Hej Maja!
  En av mina nära tjejkompisar ska precis som du gifta sig i sommar. Jag undrar om du skulle vilja tipsa om lite outfits för bröllopsgäster, hur skulle du vilja att dina gäster klädde sig om du fick inspirera dem? Klädkoden för min väns bröllop är sommarfin så det är ju väldigt fritt. Skulle va kul å höra hur du som är insatt i både mode och bröllop just nu tänker kring gästernas val av kläder 🙂
  Keep being you, puss!

  • Plus en på den! Min bästavän ska gifta sig, så lite tips på outfits hade varit topp! Gärna för dagen innan, bröllopsdagen och dagen efter, för vi kommer sällskapa hela helgen när det är dags för hennes bröllop ♥

 4. Hej! Undrar vad du har för protein pulver? Har sjukt svårt för att hitta något jag tycker om så skulle behöva tips! Kram

 5. Lyssnade igår på Bianca och Alice podd angående ätstörningar. Blir ledsen när jag läser ditt inlägg. Hoppas du mår bra och att du tar hand om dig själv.

Skriv en komentar