Maja Nilsson Lindelöf

I söndags åkte vi ju till London, Victor var ledig två dagar och Sebbe var på besök så tidigt på morgonen åkte vi till tågstationen. Efter två och en halvtimme var vi framme i ett regnigt London.

Vi checkade in på Mayfair hotell innan vi strax därefter tog oss ut på stan.

Det var kallt och grått, och Maja Nilsson hade på sig ett par loafers samt skinnjacka så innan den efterlängtade lunchen fick jag tvinga in grabbarna på Weekday för att köpa en ny jacka samt skor. Den här gången lärde jag mig faktiskt en läxa – aldrig mer för lättklätt och man ska alltid packa med varma alternativ. Från och med nu ska jag alltid utgå från att det är kallt vart jag än åker så slipper jag bli besviken. Men vem hade trott att det skulle vara så stor skillnad på temperaturen mellan Manchester och London? Inte jag iallafall.

Efter det var det äntligen dags för lunch, vi hade ju inte ätit frukost ens så vi var vrålhungriga och energin var på noll. Vi pratade knappt med varandra. Men sen kom vitt vin in och massa förrätter så då flöt snacket på igen. Helt klart topp 10 bästa luncherna!

Sen hoppade vi in i en taxi mot LONDON DUNGEON!

Vi bokade tid för en tur och hade tid för en öl innan det. Här posar jag framför London Eye i min väldigt snygga och uttänkta outfit :)). Lite antiklimax faktiskt att som bloggare åka till London i ett dygn för att se ut som en 15årig tjej på skolutflykt.

London Dungeon är ju som ett spökhus där man i en och en halvtimme får höra gamla historier om London. Bland annat Jack the Ripper. Det är allt ifrån skådisar till karuseller där inne. Det var roligt, iallafall första halvtimmen sen blev vi lite trötta faktiskt!

Efter det tog vi oss tillbaka till hotellet för att fixa i ordning oss inför kvällen. Vi hade bokat bord på Novikov nämligen.

Medan killarna sov fixade jag i ordning mig i lugn och ro. Jag hade på mig min favoritklänning från Zara och örhängena hittar ni här.

Sen började matkoman, vi bad servitören ta fram de bästa på menyn åt oss eftersom att vi inte hade en aning om vart vi skulle börja. HERREGUD vilken mat dom har där, både krabban och sushin är helt klart det bästa jag har ätit. Och pilgrimsmusslorna med tryffel – jag blev religös där ett tag. Kvällen avslutades med en drink eller två och lite dans.

Sen var det en ny dag och vi tog oss till Soho. Åt pizza till lunch innan vi tog tåget hem till Manchester. Väl hemma åt vi falukorv och makaroner till middag och tittade klart på La casa de papel. Den sorgen att veta att serien är slut nu. Underbart dygn i London, så glad över att vi kan sticka dit såfort vi har ledigt. Extrakul med Sebbe den här gången också <3.

5 kommentarer

  1. Hejjj! Såg ut som en super helg! Skulle inte du kunna tipsa lite on London restauranger/lunch-ställen? Jag och min pojkvän ska nämligen dit i helgen o tips välkomnas ?

  2. Du är ju skitsnygg som 15-åring!!!
    Älskar jackan så jag ställer en klassisk bloggkommentar-fråga, var kan man köpa den?! 😀

  3. hahah du va assnygg ändå ju!!!! Gud så mysigt vill också åka till London nu

  4. Åh maja! Dina örhängen på bild med den röda klänningen!! vart ifrån?<3

  5. Helt magiskt väska!!! Längtar till ordentliga outfits med den

Skriv en komentar