Maja Nilsson Lindelöf

Ja nu börjar det, abstinensen efter sommaren. Här vaknar jag varje dag och ber till högre makter att det inte kommer att vara vatten på vårt glastak i trappen ner till nedervåningen. Det är de förstås men solen börjar sippra fram på eftermiddagarna och när vi äter middag här hemma är det fortfarande ljust ute. Det är ju himla härligt, att få ställa fram klockan och därmed vinna lite glädje på kvällarna.

Ja så mina tankar befinner sig redan i juni och jag drömmer mig bort till vår semester efter VM i Ryssland. Vi funderar på att resa till Cuba och då vill jag glida runt i härliga baddräkter och kimonos. Ni kanske är precis som jag och börjar bunkra upp redan nu, så här kommer det lite inspo.

1.Asos  2. Missoni 3. Lindex 4. Le Specs 5. Chloé

Billabong – Asos – Wolf & Whistle – AsosWeekdayBoohoo

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

 1. Hörde i podden att ni funderar på att åka till Miami också! Vill bara tipsa då jag bor i USA att Miami är grymt men det är ingen romantisk stad direkt istället skulle jag tipsa om att åka till den västra sidan av Florida. Naples är underbart!! Speciellt solnedgångarna och det är rätt häftigt att åka igenom Everglades! Även Fort Myers och Cape Coral är mysigt!
  Hoppas ni får det bäst!

 2. Hej Maja! Tack för din härliga blogg och all inspiration! Skulle inte du kunna posta en Spotifyspellista med lite härliga låtar? Tyckte så himla bra om de ni lyssnade på i er senaste car pool kareoke men det var ju ”bara” 4 st. Shazamade för glatta livet 🙂

  Kram Johanna

 3. Hej Maja!

  Tycker att du är grym och hörde i podden att ni pratade om att Victor och du planerade er bröllopsresa, eventuellt till Kuba och Miami. Jag kände att jag vara va tvungen att dela med mig av min och många andras upplevelse av Kuba, eftersom det ändå är er smekmånad och något man vill ska vara helt underbart! Jag är 23 år och besökte Kuba med massor av kompisar i höstas. Hade samma bild som dig, en häftig kultur och massa saker att uppleva. Tyvärr var det inte alls den upplevelsen vi fick 🙁
  Kuba är ett land i diktatur och det märks. Allting känns ogenuint, folket är inte trevliga för att de är lyckliga utan för att de måste. Alla pengar som du betalar på restauranger och dricks mm går till staten som sedan betalar ut en lön till invånarna på Kuba. Det spelar alltså ingen roll hur hårt de jobbar… Det är också livstids fängelse på de som försöker göra något i försök mot att de ska bli demokrati. De enda som har smitit undan detta är taxichaufförerna som tjänar 10 x så mycket som en doktor i landet och verkligen utnytjjar turisterna som är på besök. Jag hade verkligen en så bra bild av Kuba innan men det var tyvärr inget glatt land jag upplevde. Mina två kompisar stannade sedan kvar någon vecka extra, hyrde bil och körde runt på ön. De blev stoppade av poliser som uttnyttjade att de va turister och ville ha mutor osv. Maten på Kuba är också KASS. Eftersom det har varit en diktatur så länge så finns det ingen matkultur alls och även på de fina hotellen håller maten och hygienen väldigt låg standard och nästa alla i vårt sällskap blev sjuka under resan. Man ska också tänka på att Kuba är som ryssarnas och kanadensarnas ”magaluf” där de åker och super skallen av sig på något hotell.

  Absolut finns det bra och sämre ställen på Kuba och det är ett land med mycket vacker historia och kultur. Däremot kände man sig inte speciellt ”fri” och att folket är ”fångar under diktatorn” märktes tyvärr också av väldigt mycket.

  Om ni vill uppleva något mer äventyrligt skulle jag verkligen rekommendera Costa Rica där människorna, naturen och maten är helt fantastiskt! Man kan göra allt från att surfa, ligga på stranden, vandra i berg och besöka djungeln. Skulle verkligen tipsa om detta!

  Jag skriver detta för jag inte vill att ni ska få samma upplevelse som oss, av ren välvilja! Ni gör självklart hur ni vill men kanske kan vara skönt att höra från någon som har varit där innan. Var ni än åker så kommer ni säkert att ha det helt fantastiskt, bara ni två är tillsammans!

  Stor kram!

  • Ebba, +1 gällande Kuba.
   Jag ska dock tillägga att jag inte besökt och upplevt detta själv, utan endast hört historier från vänner som varit där nyligen . De sa ”Lärorikt men inget land jag besöker igen” .
   Men om Kuba blir valet så håller jag tummarna för en lyckad resa i alla fall.
   All Lycka!

Skriv en komentar