Maja Nilsson Lindelöf

Mina vänner! Nu ska jag berätta om mitt nya smink som jag har fått äran att börja använda. Som ni vet älskar jag skönhet samt nya produkter. Vårt badrumsskåp har nått sin maxgräns så det vi prioriterar nu när vi pratar om vårt nya eventuella hus är förvaringen i badrummen samt garderoberna. Det finns liksom inte space just nu.

Hur som helst, i ungefär sex veckor har jag använt Estelle & Thilds hudvård samt smink. Det känns alltid väldigt viktigt för mig att stå för produkterna som jag gör reklam för och därför ville jag testa så lång tid innan, sen har jag använt Estelle & Thilds puder i omgångar genom åren men ändå! Några här inne har faktiskt fått mig att tänka ett varv extra när det kommer till dels cruelty free samt naturliga ämnen. Att jag knappt har tänkt på att borstarna jag har använt har blivit testade eller är hår från djur är ju helt sjukt. Estelle & Thilds borstar är VEGANSKA dessutom är allt deras smink är ekologiskt.

Här är två helt fitlerfria bilder så att ni ser det exakta resultatet av både hudvården samt sminket.

Jag är väldigt glad och stolt över att detta är ett svenskt märke och jag tycker att det ligger så himla rätt i tiden. Dessutom älskar jag produkterna, deras ansiktstvätt använder jag nu dagligen och både serumet och ansiktsmasken används flitigt. Missbrukar kan man säga men så brukar det vara när jag snöar mig in på någonting. Av någon anledning kändes det också så fräscht att börja med det här nu innan bröllopet. Visste ni att man ska byta ansiktsvård då och då för att chocka huden? Det visste faktiskt inte jag förut.

Här kommer mina favoriter!

Den här skrubben använder jag då och då, oftast när jag har använd BUS i ansiktet annars innan jag lägger mig på kvällen!

Det här är min största favorit, detoxmasken. Lägger den en gång i veckan nu, och ganska så rikligt. Låter verka i några minuter innan jag sköljer av ansiktet. UNDERVERK, har för mig att detta är deras mest omtalade produkt just sayin.

Denna oljan avgudar jag. Använder bara några några droppar i ansiktet morgon och kväll!

De veganska borstarna SÅKLART. Har slängt ut dom andra nu.

Pudret jag använder nu är dessa tre, rouge (älskar korallfärgen nu till våren) – bronzingmattpuder.  Foundationen jag använder är denna!

Favoriterna av skuggorna är dessa, 123.  (tog bilderna när jag fick produkterna, snacka om att jag är en riktig bloggare nu).

Och sist ut läppglansen!!!! Den till höger ser så läskig ut men är helt MAGISK. Det blir som ljus ljus rosa på läpparna med lite skimmer, ni hittar det här. Det till vänster har jag redan använt upp första provet av he he men det hittar ni här.

Självklart har jag även en rabattkod! Maja20 ger 20 % rabatt på hela hemsidan!

Inlägget innehåller adlinks och är ett samarbete med Estelle & Thild.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer

  1. Hej! Jag undrar hur ni gör med möhippa och vice versa? Jag och min pojkvän är långt ifrån giftermål men är redan bestämda att vi inte ska ha det utan en gemensam fest med kompisar typ. För mig verkar det konstigt med strippor och ”en sista kväll” typ (min tolkning haha). Kommer ni ha något sånt? Kram

  2. Hej! Kan du inte lägga upp länk till din fina röda byxdress du hade häromdagen på en bild på instagram? Skulle passa så bra till en fest jag ska på!! ? Kram

  3. Hej Maja!

    tycker det är så kul när du ger tips på vad du använder för smink för du ser alltid så naturligt sminkad ut!!!
    älskar din blogg och är beroende av din och Sannas podd!!! längtar efter nästa avsnitt!!!!!

Skriv en komentar