Maja Nilsson Lindelöf

Godmorgon söndag! Åh jag har en riktig mysig känsla i kroppen. Helgkänsla, semesterkänsla. Känner mig lycklig.

I fredags kom Victors storebror på besök. Vi bokade en biljett i smyg och överraskade Victor. Så himla roligt. Så diskret hade jag köpt hem god mat och städat lite extra, jag smugglade in Sebbe bakvägen och han hoppade fram bakom köksön. Jag har aldrig sett Victor så rädd och glad på samma gång. Så roligt! Älskar överraskningar. Vi åt god mat och började titta på andra säsongen av La Casa de Papel – som förövrigt är världens bästa serie.

Topp (verkar vara slut i svart) – KjolÖrhängen (adlinks).

Igår regnade det här och Victor hade bortamatch så jag och Sebbe mös hemma hela dagen, tittade på fotboll och packade väskorna. För idag skulle vi ju åka till London. Efter en vinst kom Victor hem och vi åkte iväg och åt middag och drack lite vin. Så trevlig kväll. Victor fick vara den vuxna och bestämd att det runt halv ett var dags att åka hem. Jag och Sebbe följde motvilligt med.

Men tur det för idag var jag inte människa när klockan ringde vid sex. Taxibolagen är ett skämt här i England, eller iallafall där vi bor så jag började ringa redan en timme innan avfärd och tillslut så kom den där jävla taxin. Vi tre sprang runt som idioter och var så arga på varandra.

Men nu sitter vi på tåget och mår bra tillsammans, sams igen. Redo för en heldag i London.

7 kommentarer

 1. Vilken färg har du på linnet? Verkar inte säljas i svart på Bikbok? 🙂

 2. haha blir alltid sådär känns det som när man ska göra något? Alla blir lite småirriterade på varandra och allt blir lixom stolpe ut.
  Hoppas ni får det bra i London 🙂

  Podden idag, har inte skrattat så mycket på länge! Hade det varit möss i min lgh, så skulle jag tagit med mig så mycket av mina saker som möjligt och inte kommit tillbaka förens det hade sanerats MÅNGA gånger! hehe 😉

 3. Saknar dig på youtube skulle du kunna göra lite vloggar? ?

 4. Maja, a great Sunday.✨
  I hope you have a very good day in London.

  La Casa de Papel for me is one of the best series.
  I could not wait for Netflix to run the second season and I saw it on another site.???

  Where are the earrings from?
  They are beautiful.
  Great kiss and I’m glad that you’re happy.❤

Skriv en komentar