Maja Nilsson Lindelöf

Jag måste bara tipsa er om veckans avsnitt av Livet på Läktaren. Jag skrattade mig igenom hela avsnittet. Vi har ju haft problem med MÖSS hemma hos oss. Det här är utan tvekan bland det sjukaste jag har varit med om. Varje morgon när jag går ner i vårt kök är det som att gå in i ett krig. Man vet inte vad man kommer att stöta på.

I avsnittet berättar jag mer i detalj och ni kommer att förstå vad jag menar. För övrigt vill jag tacka er alla för den enorma responsen jag och Sanna får vecka efter vecka. Det är helt otroligt.

4 kommentarer

 1. Hej!
  Tack för en fin podd det förgyller min söndag ❣️
  Jag måste bara få berätta om min ”möss och orm historia”
  När jag var liten, kanske 12 år hade vi hyresgäster som hade två boaormar. Därmed även levande möss i mängder! Mössen använde dem till att mata ormarna med. Släppte in dom levande i akvariet.
  Vid ett tillfälle var den ena ormen sjuk och kunde inte ”jaga” mössen själv. Så ägarna tog en en mus och tröck ber i en köttkvarn så att den blev, aaa helt mos, så deras orm kunde få i sig din mat….

  Så jävla vidrigt!

 2. Haha detta avsnitt var det roligaste, skrattade många gånger! Sjuka djurhistorier! ? Tack för en grymt bra podd! ❤️

 3. Ska lyssna idag när jag är ledig ?? Måste bara berätta att jag drömde om dig inatt! Drömde att ni hade två ”lediga” platser på ert bröllop som du skulle ge till någon som läste bloggen. Jag och sambon blev vinnare av platserna och lyckan var total ???? Besvikeksen av att vakna idag….. ?

Skriv en komentar