Maja Nilsson Lindelöf

Idag vaknade vi upp till strålande sol. Jag blev helt pirrig i magen och vi bestämde oss för en lunch ute efter båda våra träningar. Jag brände av ett pass med Ali, körde nytt rekord idag på vikter och jag är så stolt över mig själv. Har ökat från 8 kg på hantlarna till 12(?!) på bara några månader. Heja mig! Här är en bild från soffan en kvart innan det var dags att bege sig.

Jag kom hem och duschade, ringde samtal och donade innan Victor hämtade upp mig. Vi åkte en bit och satte oss utomhus för en lunch. Ser ni förresten hur blond jag är nu? Helt galet.

Det här kallar jag livet. Vi kom in på allt ifrån sommaren, till vänner och framtidsplaner. Victor har letat upp språklärare så i höst ska vi lära oss ett helt nytt språk. Ett stort mål i livet är att lära mig portugisiska flytande, Victor kan ju prata med mig på portugisiska när han inte vill att någon annan ska förstå så det hade varit häftigt att kunna svara mer än ”okej”. Imorgon fortsätter förresten vår jakt på hus! Spännande.

Jeansjacka Randiga byxorSkjorta – Väska Chanel (adlinks)

Vi kom hem till leverans med svenskmat som jag beställde för några dagar sedan, den lyckan! Nu ska vi svara på mail angående bröllopet och fortsätta planeringen. Utanför lyser solen fortfarande och den här dagen får 10 av 10. VÅREN ÄR HÄR! Iallafall idag.

11 kommentarer

  1. Du är så snygg i sådär blont hår!!!! Passar dig som handen i handsken <3

  2. Vilken affär kommer byxorna ifrån?? När man klickar på länken så kommer man till jeansjackan! ❤️

  3. Måste bara säga att jag älskar sådana här inlägg när du bara beskriver din dag, de är jättemysiga att läsa och jag blir så glad av att höra att du mår bra! ❤️❤️

  4. Såg din och Victors carpool karaoke haha. Du är så jäkla härlig och fick en sån vårkänsla! Skulle du kunna länka din spotify lista eller ge lite tips på vårpeppiga låtar?

  5. Kan du inte snälla visa vilket smink du använder?? För din foundation verkar vara AMAZING!

  6. Hej maja! ÄLSKAR alla dina kanaler du är såå grym!
    Jag har under ca 4 månader kört på en lchf diet och de har gått bra men har nu tröttnat och vill börja bygga lita muskler och också äta annan kost, vill dock intr falla tillbaka till en dålig kost då jag snart ska ta studenten och det är bal på gång så jag vill vara på topp med utseendet (jag tror att du kan förstå mig), jag önskar därför att du kanske kan dela med dig ännu mer om vad du äter, då ha läst och hört att du ska köra gärnet nu innan bröllopet, jag skulle verkligen behöva alla tips jag kan få och en hel del inspo.

  7. Ja, håller med – länka gärna din Spotify lista!!!! Och sänd gärna live på instagram oftare 🙂 Kram!

  8. Vilken foundation använder du? 🙂 Du passa himla bra i blont!

Skriv en komentar