God morgon och GLAD PÅSK. Victor sov borta inatt och jag vaknade av mig själv redan vid halv åtta. Jag antar att dagarna i Sverige satt sina spår och att jag nu kommer att vakna vid sju varje morgon ett tag framöver. Bra för då får jag ju mycket gjort! Mindre bra när man tänkte unna sig själv en sovmorgon, det är ju ändå påskafton.

Idag känner jag mig lite vemodig faktiskt. Vi planerade inte in några gäster den här påsken, ni vet ju alla att det har varit lite mycket och vi kände att vi behövde dessa veckor innan semestern att få fokusera på en eventuell flytt samt bröllopet. Dessutom har jag så mycket jobb framför mig som jag har valt att fokusera på. Jag längtar dock till nästa år när vi har koll på läget och kan boka in gäster under alla högtider, kanske borde vi välja tillfällen för gäster för just nu känns det inte så jättekul att vakna upp ensam i vårt hus och se alla påskbilder på sociala medier. Men ibland blir fotbollslivet såhär, att komma hem efter 10 dagar i Sverige och genast få besök är ju inte optimalt. Inte för min hjärna iallafall. Så jag hoppas att allting nästa år matchar bättre för den här känslan är inte så kul. Igår åt min släkt middag hos mamma och idag ska dom ses igen. Det är dagar som dessa jag önskar att Victor hade ett annat jobb, för både mig och Victor är familjen så viktig och att vi kommer att missa påsk, jul och midsommar hemma det närmsta 15 åren känns jobbigt. Och lite sorgligt. Ja, jag känner mig väldigt skör och ensam idag helt enkelt men så får det vara. Tur att Victors match är tidig så att jag slipper spendera kvällen ensam. Jag tänkte åka och handla efter gymmet och laga en lyxigare middag ikväll. Det blir inget påskbord för jag tänker på vad jag äter just nu men någonting lyxigare iallafall.

Jag tänkte slänga tillbaka tiden och kika på vad jag gjorde för ett år sedan, det kanske inte var en jättebra idé med tanke på mitt tillstånd men gjort är gjort så här kommer ett gäng HÄRLIGA och UNDERBARA bilder på vår sista påsk i Lissabon. Här levde man.

 

Min mamma, hennes karl Stefan och min storebror Albin var på besök. Och vi spenderade dagarna här, på stranden.

Jag var brun och snygg i min berömda skjorta.

Vi gick på fotboll och avslutade kvällen med en trevlig middag och mycket rödpang.

Det var påskafton och vi åkte ut till hamnen. Jag hade på mig min fina dress från Mango, måste leta upp den igen – vet att den är någonstans i garaget.

Jag skulle vara ”nykter” och ”hälsosam” men sket i det och så drack vi flera kannor Sangria istället. Jag var så himla lycklig här. Jag vet också att jag kände av förändring i luften och att det förmodligen närmade sig slutet i Lissabon så jag minns att jag verkligen njöt. Annars kunde man lätt säga ”jaa jag vet det är så soligt här” eller ”jaja alla byggnader är så vackra” men jag minns hur jag verkligen sög in staden och insåg vilken ynnest det var att få bo där.

<3 Älskar <3

Vi spelade kort och drack öl på balkongen efter lunchen i hamnen och sedan blev det påskmiddag inne. Sen spelade vi spel hela kvällen.

Och en annan dag när Victor träna körde vi på någon slags liten dagsfylla på stan. En öl blev fem och sen hoppade vi bland takåsarna och drack drinkar och pratade om livet. Älskar min familj och hur jag checkade ut dessa dagar med dom, jag hade semester i min egna stad.

Och så åt vi tapas på en av våra favoritrestauranger vid Principe Real.

Och så fotade jag med underbara Sandra, hon hjälper mig med ett projekt hemma i Sverige nu och jag kan så varmt rekommendera henne om ni behöver en proffsig fotograf. Hon och hennes vän Emma ska förövrigt fota vårt bröllop i sommar! Så himla kul.

Det var dom bilderna. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta frukost. DET FINNS INGET DÅLIGT VÄDER, BARA DÅLIGA KLÄDER HÖRRNI.

5 kommentarer

  1. Hej Maja! Såå fint set från mango, ska ta och beställa ett likadant för hittade det nu på rean, men är nyfiken kring storlek då jag inte kan prova, kommer du ihåg vilken storlek du tog och om det vart stort/litet i storleken? Så gulligt om du orkar svara! Hoppas påskkvällen blev mysig och att du kände dig lite mindre skör! Kram

  2. Såg på din instagram där du hade problem med adaptrar. Tips! Köp svenska förlängningssladdar och ha bara en adapter mellan väggen och förlängningssladden. Så behöver man inte ha en adapter till varje sladd?

  3. Good Easter Maja!?
    Great kiss and all the best on this day!

  4. Vad hette din favorit tapasretaurang I Lissabon? 🙂

Skriv en komentar