Igår tog vi bilen in till stan och käkade middag innan Sam Smith konserten. Jag hade på mig min gula kostym från Zara.

Jag åt ceasarsallad till middag. Jag kände att jag behövde de efter dessa dagar i Sverige. Min kropp känns tung och jag känner mig väldigt trött hela tiden. Jag tänkte berätta mer om min kost och plan inför bröllopet i ett senare inlägg, jag är supermotiverad nu och har lagt i en extraväxel. När man ser målet är det ju alltid mycket lättare att ta sig fram.

Victor var så himla fin igår och jag kunde inte sluta stirra på honom. Saknat honom efter tio dagar.

Vi hade missat att läsa spelschemat och som dom svenskarna vi är (läs jag) var vi där prick 19.30 och Sam började inte spela förrän 21.15 :)) men det gjorde inget för vi tog selfies och pratade om dagarna ifrån varandra.

Sedan började det och innan Sam kom upp på scenen dök detta upp. Så himla fint tycker jag. Och sant. Let´s turn off our phones tonight. And rely on the stars. We´ve been so lost lately. We forget who we are. Jag tog bara två bilder under hela kvällen och njöt av varje sekund istället. Jag och Victor blev provocerade över hur knäppa människor är, antingen försökte man ringa någon för att spela upp en låt eller så försökte folk förgäves lägga upp en instagrambild. Istället för att bara vara i nuet.

Konserten var helt otrolig. Han är så fantastisk Sam Smith. Det häftigaste var nog ändå när alla lampor sken i regnbågensfärger och hur han pratade om hur stolt han är över att vara gay. Även om det är sorgligt att det ens ska behövas försvaras idag så är det himla fint att han står upp för det. Jag hade gåshud från början till slut och idag har jag lyssnat på hans låtar hela dagen.

Det var den lilla kvällen med Victor. Älskar hur vi lever vårt liv tillsammans, är det inte Paris eller tacos en vanlig måndag hemma så är det Sam Smith en onsdag. Älskar att leva livet med honom. Jag har märkt hur frågorna om barn har börjat rulla in, jag antar att det har med att vi snart gifter oss att göra. Det verkar vara svårt att förstå att man kan vara så nöjd med situationen som det är. Att vi just nu, i vårt liv tillsammans, inte vill skaffa barn. Vi vet att den dagen kommer och det kommer att vara helt fantastiskt. Men nu lever vi livet som vi vill leva. Vi är så unga båda två och har ju hela livet på oss. Just nu är vi för upptagna med att hångla, resa såfort tillfälle ges och satsa på båda våra karriärer.

4 kommentarer

  1. Hanna Khazrai Svara

    Har sneglat på den där kostymen i flera veckor nu… men nu måste jag ju köpa! Sjukt snygg!
    Vilken storlek har du?

  2. Låter ju som en helt fantastisk kväll! ? Ni verkar vara riktigt bra på att leva i nuet! Försök ignorera de där frågorna och kommentarerna om barn. Tyvärr kommer det inte gå över, bara bli mer ju äldre ni blir och framförallt efter ni gift er. Och tyvärr blir det inte bättre bara för att man fått ett barn heller – då kommer frågorna om syskon direkt… ?

  3. Så fint skrivet! De känns så enkelt för dig stt bara vara sådär duktig på att förmedla en känsla i text, vilket är en otroligt fin egenskap som du besitter! Idag har jag en dag men ångest all over the place.. Men jag märker att min ångest blir mindre när jag besöker din blogg, den blir liksom bekräftad och sedd och samtidigt lättar. Du talar om den på ett sånt ärligt sätt utan presigte och bara delar med dig så ödmjukt av din ångest som iaf hjälper mig. Det finns alltid en trygg och fin plats att besöka här på internet när livet känns för överväldigande och stort<3 Tusen tack för den energin du sprider här och i podden<3

  4. Tips på eventuellt blogginlägg: outfits från din sverige-resa!
    Du hade såå mycket snyggt på dig <33

Skriv en komentar