Maja Nilsson Lindelöf

Min nya absoluta favorit är ansiktsborsten. Jag har hört mycket om den här och köpte en liknande här i England. Att det här inte har blivit en större snackis! Jag älskar ju hudvård och har verkligen fått upp ögonen för det på senare dar. När jag var 18 år kunde jag somna med sminket och brydde mig inte så mycket. Idag kan jag inte lägga mig utan att ha smörjt in mig. Att den här lilla apparaten gör att man känner sig hundra gånger så fräschare gör det hela ännu bättre.

Jag vet att tanken är att använda den till att tvätta ansiktet. Det gör jag såklart. Jag sköljer först av ansiktet innan jag applicerar min ansiktstvätt och sedan masserar in med borsten. Det är en timer så man vet när det är klart, 30 sek på ena kinden osv.

Min ansiktstvätt samt dagkräm kommer ifrån Esteé Lauder.

Efter det sköljer jag av ansiktet och torkar med en ren handduk. MEN jag har tagit det här till en ny nivå som jag antar att man kan göra. Jag masserar även in mina ansiktskrämer med samma borste, dock så byter jag huvud. Man känner hur krämen åker in i varenda por och huden blir så återfuktad den bara kan bli.

Jag bara måste tipsa er om det här till alla er där ute som redan lägger tid och pengar på er hudvård, allt det här gör det 100 gånger mer värt det. Jag har gjort research och den här (adlink) finns i Sverige och ska vara något bättre än den jag hittade här i Manchester!

Skriv en komentar