Maja Nilsson Lindelöf

Vilka kommentarer som har trillat in! Jag har läst varenda en, tagit screenshots och blivit varm i hjärtat (som vanligt). Jag tänkte sammanfatta allting och skriva ner en lista här i bloggen, vi verkar vara så himla många som känner igen oss i varandra så det här är någonting jag måste skriva mer om. Så sjukt, jag hade aldrig trott att det var SÅ många fler som mig. Jag som kände mig som ett Ufo när jag skrev ner mina tankar. Befrielsen när man inser att man är långt ifrån ensam.

Nu till någonting annat. Igår hade Victor match och var borta hela dagen så jag gjorde ärenden. Alltifrån att hämta ut kläder på kemtvätt, träna, lämna paket, handla, tvätta och fixa naglarna. Jag gillar såna dagar i min ensamhet. Dona och pyssla. Jag packade väskorna till Sverige och färgade ögonbrynen, sen testade jag en ny skrubb!

 Jag är väldigt noga med att ta hand om min hud och jag gör mitt bästa för att få ett bra resultat med BUSen. Huden förnyas ju varje månad och därför är det så svårt att få ett långvarigt bra resultat med just brun utan sol. Mitt trix är att se till att allt det gamla är borta innan jag smörjer in mig igen. Jag försöker också att använda det med en dag emellan så att produkterna hinner åka in i huden. Alltså, vill jag vara brun på måndagen smörjer jag in mig på fredagen samt söndagen.

Den här skrubben från Bean Body var helt otrolig. Det kändes som kaffesump och hela huden blev silkeslen efteråt. Den ska tydligen göra underverk för celluliter och bristningar, inte för att jag lägger någon vikt vid det men ändå! Jag använde den, som ni ser över hela kroppen och lät det sitta i fem minuter innan jag duschade av det. Ni hittar skrubben här – vet inte om det finns i Sverige.

Igår kväll lagade jag middag till mig själv som jag åt framför tvn. Tänkte ha en mysig kväll för mig själv innan Victor kom hem och skulle bara städa undan i köket för att sen kunna slappa med nej, då ser jag en MUS I VÅRA SOPPOR? Kan ni förstå?? Jag har aldrig skrikit så högt och hoppade upp i soffan. Det här är, bland det äckligaste jag någonsin har varit med om. Att se ner i våra soppor för att sedan se någonting röra sig och sedan se en svans sticka upp. FY FAN. Jag sprang upp till sovrummet och väntade till Victor kom hem. Fanns inte en chans att jag skulle ta tag i det problemet ensam. Tillsammans gick vi ut med soporna och nu har vi ringt så att ett företag ska komma hit och sätta ut musfällor medan vi är i Sverige.

Väskorna är nu iallafall packade och vi ska precis åka till flygplatsen. Nu väntar minst sju dagar i Sverige, Victor har landslag och jag har jobb i princip hela veckan. Jag är taggad det ska bli så himla roligt allting!

Men först ut är bröllopsplanering! Jag och Victor ska smaka av menyn idag på herrgården där vi ska gifta oss och träffa vår präst i kyrkan där vi ska vigas och ikväll blir det svensk pizza hemma i Västerås, längtar redan. Vi är lite oroliga över all snö dock, Sanna och Johns flyg var inställt så vi hoppas på bättre tur.

3 kommentarer

  1. Men fy vad äckligt, kan inte tänka på det utan rysningar.
    Alltså skrattar så mycket åt Victors miner på dina instastory när du filmar honom och man ser att han är obekväm men ändå tycker det är lite roligt tror jag allt 😉

  2. Västen du har när du svarar på frågor. Blir gaaaalen, var är den ifrån?? Så snygg!!

  3. hahaha ja en fluga i soppan är ju ingenting i jämförelse med en mus! Snacka om att tappa matlusten 😉

Skriv en komentar