Maja Nilsson Lindelöf

Jag tänkte att det skulle vara kul att kika på vad jag hade för mig för ett år sedan. Jag har sagt det förut men det absolut bästa med blogg är ju det otroliga arkivet man har, och alla tusentals bilder man förmodligen inte hade tagit om det inte var för bloggen. Det har tillochmed Victor sagt, att det absolut bästa med mitt jobb är just alla bilder vi kommer att ha i framtiden.

Den här lilla älsklingen och hennes mamma var på besök hos oss i Lissabon. Det är först nu man ser hur stor hon faktiskt är?! Otroligt.

Och Sanna shoppade sneakers på LV, fint ska det vara.

Vi slog oss ner på en uteservering och åt tapas och pasta. Kom på mig själv verkligen sakna det här nu, tänk jag och Sanna hade ju faktiskt på något konstigt vänster en vardag ihop. Vi sågs nog iallafall var tredje vecka. Hade gjort allt för att få sitta med henne i Lissabon igen och äta en pasta till lunch,

Sen kom Victor runt hörnet och överraskade mig med en väska. Min favorit från Gucci.

Min älskade lilla Nellie <3 Att vi gick runt i jeansjacka och solbrillor för ett år sedan känns faktiskt lite i hjärtat. Dom som säger att vädret inte behöver påverka ens humör måste leva i ett land där det är sol iallafall 70 % av tiden för efter nio månader i England så kan jag faktiskt konstatera att vädret gör ganska så mycket för ens humör. Känslomänniska eller inte, sol gör alla till lyckligare människor.

På kvällen sov tydligen Victor borta och vi damer åt middag och drack rödvin medan Nelson sov. Mysigaste dagarna.

1 kommentar

  1. Maja kan inte du berätta om daisy grace serumet och vad du tycker om det? Vilket skulle du rekommendera? Det eller estee lauders? Kram!

Skriv en komentar