Maja Nilsson Lindelöf

Ni har säkert hört talas om det, eller sett på instagram att det är här man äter frukost om man är i Paris och vill vara lika klyschig som alla andra. Vi åkte på den – och vi båda tyckte att det var väldigt mysigt. Det sägs att Coco Chanel åt frukost här varje morgon och därav den stora hypen. Att brunchen var gudomlig och vi ville beställa varje kaka och bakelse på hela menyn är även ett stort plus. Vi åkte runt tio och då var det ingen kö men när vi åkte förbi senare på dagen var det massor utav folk utanför. Så tips, åk på morgonen för frukost istället för eftermiddagsfika.

Självklart valde vi hela menyn, eller nej vi valde deras brunchmeny även om det kanske ser väldigt mycket ut på bilderna. Croissant (såklart), champagne till Majsan, Egg Benedict och French toast.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

    • Maja Nilsson Svara

      Jag har faktiskt blivit ett riktigt proffs nu!!! Så kul när man har en bra kamera.

Skriv en komentar