Maja Nilsson Lindelöf

Hej på er! Jag lyckas vara lite bakis idag jag, jag var ute och festade igår i stan och kom hem vid fyra inatt. Kul! Jag hade verkligen feeling och har fått ett nytt sug på livet, tänker typ hela tiden ”åh jag är bara 24 år nu ska jag leva” . Det har iallafall bidragit till att jag har legat i soffan hela dagen med Victor. Jag blir alltid så fnissig när jag är bakfull och väldigt öm i hela kroppen, är det bara jag? Victor sa nyss att det är så härligt, fint när någon säger något så spontant som man inte visste var en ”egenskap” som man har. Jag har bara legat i hans famn och gosat och skrattat hela dagen. Nu väntas kinamat OCH så har vi hittat Solsidan filmen på SF anytime?! Jag är så TACGAD.

Nu till något helt annat. Jag har ju alltid varit helt galen i färg och Victor brukar ofta påpeka att min garderob ser ut som ett cirkustält. Jag älskar färg och att mix matcha, det är någonting jag dock vill bli bättre på. Våga lite mer. Inom mode och kläder finns det ju aldrig rätt eller fel, man ska köra på det man känner för och då speglar det oftast ens personlighet också. Kläder är ju verkligen ett sätt att visa vem man är utan att tala.

I London körde jag på min nya blåa klänning från Zara, kappa från H&M, sneakers från Balenciaga och väskan från Gucci.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer

 1. Färgen på väskan är fantastisk, blir typ vår bara av att man ser färgen 🙂

  Och podden idag. Gråtkalas de sista 10min. Så himla fint! <3

  • Maja Nilsson Svara

   Åh eller hur? Älskar den. Och tack tack tack, så himla kul med sån bra respons <3

 2. Hej, först o främst – tycker du är underbar, fast jag inte känner dig – ändra dig aldrig! Är Västeråsare själv, o du (samt Victor) gör definitivt Västerås stolt! Sen så skulle jag gärna vilja veta hur ni tittar på svenska filmer o serier? ? Bor i London o allt kommer upp att det inte är tillgängligt i det här landet ☹️ Många kramar!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh vilken fin kommentar!! VÄSTERÅS <3 Vi använder oss av Netflix och ofta googlar jag så brukar jag hitta bra sidor som funkar här i England men ibland inte. Vi köper en del på Itunes också <3 Stor kram

 3. Solisarna var ju också så himla fina! Vart är dom ifrån???

Skriv en komentar