Maja Nilsson Lindelöf

Så var det tisdagmorgon i London! Victor sov som en kratta hela natten men en annan däckade totalt. Ni ser ju bara på kuddarna hur skön den här sängen var. Victor var ju tvungen att äta efter matchen så vi beställde upp mat på kvällen som vi åt framför Bron. Vi slutade ju kolla när Martin Röööödhe slutade men nu har vi fått höra att vi ha har missat de bästa säsongerna så nu är vi på´t igen! Hur som helst, jag sov som en prinsessa och vaknade pigg som en lärka vid nio.

Vi började iallafall dagen med frukost på hotellet. Jag var så redo för en riktig avokadomacka med ägg och bacon och grejer men valde uppenbarligen fel. Dumt att klaga jag vet men ändå. Den var nyttig iallafall så alltid något!

Sedan tog vi oss ut på stan. Fina fina London, solen kom och gick men det gjorde ingenting. Vi började dagen med en shoppingrunda, jag vet inte vad som har hänt men Victor har nästan blivit värre än mig, jag klagar inte utan tycker nästan det är roligare när han köper än när jag shoppar.

Sen fick det räcka och då tog vi en Uber till Princi i Soho, jag har varit här förut och älskar deras pizzor. Däremot gjorde jag en riktig tabbe den här gången och ville testa den vegetariska pizzan. Vem gör så? Beställer en vegetarisk pizza när man inte är vegetarian och är på ett av de bästa pizzaställena man vet?

Den var såklart god men Victors calzone var hundragånger godare.

Sen tog vi oss ut på en promenad i stan, ibland kikade solen fram och ibland öppnade sig himlen. Ganska mysigt ändå, väldigt engelskt.

Vi såg ett gulligt hus och sa ååååhh titta huset!

Och jag tvingade Victor att vara med på bild, han gillar inte det som ni kan se. Men han ställer upp för hans tjej har en blogg och då måste man leverera.

  

Mer info om mina kläder kommer i ett senare inlägg!

Efter en lång promenad på typ en mil tog vi oss till Harrods igen för att fika på Ladurée. Jag drack bubbel och Victor varmchoklad.

Och dagen i London avslutades med Zuma innan vi hämtade ut grejerna på hotellet och tog oss mot tåget och åkte hem till Manchester. Vilka fantastiska dagar vi har haft tillsammans på sistone, man skulle kunna tro att vi nyss har träffats och ses på dejter lite då och då. Mysigt! Det är någonting jag har saknat faktiskt. I Lissabon var det enklare och mer naturligt att ”dejta”, en lunch i solen blev ganska så snabbt romantisk och härligt men här i Manchester har vi inte riktigt fått in det i rutin än.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer

 1. Älskar din blogg!! Sån girl power av dig vilket gör mig så inspirerad!! Jag undrar om du skulle kunna göra ett blogginlägg med dina väskor alternativt ett klipp på youtube? Du har sån nice stil och vore roligt att se din samling!! Massa kramar

  • Maja Nilsson Svara

   Åh så roligt! <3 Ni är några som har frågat om det så kanske det. Tycker det känns lite konstigt bara men det kanske det inte är. Stor kram <3

 2. Hej Fina Maja och tack för en fantastisk blogg!
  Jag och min sambo åker till London över påsk för att fira våran 7års dag, har varit tillsammans sen jag var 16. Vore jätte roligt med London tips i ett inlägg om du har några bra mat ställen eller shopping tips tillexempel.
  Princi är det många som har rekommenderat så dit får det absolut bli ett besök.
  Tack snälla för allt du gör genom din blogg! ❤️

  • Maja Nilsson Svara

   Hej Josefin och stort tack! Jag har knappt varit i London så kan bara tipsa om dom ställena jag redan har skrivit om……. Bästa shoppingen VET jag dock är på Harrods och Harvey Nicols. Stor kram och ha så mysigt!

 3. Hej Maja!
  Är det din lilla Canon du använder till dessa bilder? Jag har nämligen den kameran, och jag är supernöjd oftast. MEN jag upplever ibland att bilderna blir typ.. Suddiga!? Jag fattar inte vad det är för problem, och undrar om du upplevt samma sak och kanske hittade någon inställning som behövde ändras??

  Tack för en fantastisk blogg och podd. Du äger!

  • Maja Nilsson Svara

   Hej!! Nej det är min stora kamera jag använder! Men har inte heller upplevt att det blir suddiga bilder med den lilla? Hmm testa att nollställa den? Eller sök på youtube det gör jag jämt! Tack för din kommentar och stor kram <3

 4. Åh vad fin du är i den gröna kappan!! Ha en trevlig helg <3!

 5. Vad mysigt med en liten mitt-i-veckan-weekend! Och vad SNYGGT matchat med grön kappa och blå tröja!!

 6. Kan inte du fortsätta skriva om dina närmaste vänner? De var så otroligt fint det du skrev om ”Vickan” och det var så roligt att läsa om henne å eran relation.

  Ha en bra dag!

  • Maja Nilsson Svara

   JO! Absolut, herregud glömde lite bort det. Stor kram <3

Skriv en komentar