Hej från soffan i Manchester! Den här dagen bara flög förbi mig med allt ifrån ärenden till jobb och nu sista timmarna har jag och Victor bockat av en del planering med bröllopet. På fredag har vi möte med vår underbara bröllopsplanerare Johanna Kajson som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg men just därför behövde vi bocka av en del grejer. Hon har lärt sig hur man jobbar med oss nu (vi måste ha varit så jobbiga) och skriver bra sammanfattande mail till oss som vi går igenom tillsammans. Det blev lätt bråk här hemma och många lösa trådar, men nu vet vi exakt hur vi ska göra.

Det börjar ju verkligen att dra ihop sig. Den här veckan satt vi bröllopsmenyn som vi ska provsmaka i mars, vi har även skrivit klart inbjudningarna och nu håller vi på att leta efter både liveband och trubadur. Det är nog det svåraste hittills, vi båda älskar ju musik och det känns så viktigt att artisterna är i vår smak. Jag har precis mailat den som har en av de låtarna vi ska ha i kyrkan och hoppas på svar. Nu har vi fastnat på youtube och lyssnar på musik, har googlat alltifrån liveband till ”bra musikband”. Johanna skulle ta fram fler förslag så letandet fortsätter.

Det har varit lite turbulent runt bröllopet men nu har jag verkligen insett att det är dags att börja njuta. Jag har drömt om det här sedan jag var liten och det skulle vara sån sorg för mig att se tillbaka på den här tiden med planeringen som enbart jobbig och ledsam. Vi ska ju gifta oss, och från och med nu ska jag bara njuta av den här tiden med planeringen. Dricka rödvin och pussa på min fästman. Njuta av min sista tid i frihet (JAG SKOJAR). Puss på er alla, hoppas ni har haft en fin måndag.

10 kommentarer

 1. Hej Letar ni efter en bröllopsfotograf tycker jag att du ska kolla in Ottossonphoto.com Bättre finns inte.

 2. Hello! Ni får säkert massor med superbratips från er bröllopsplanerare men jag måste ändå tipsa om bandet vi hade på vårt bröllop. De gjorde hela festen! Först live och sen DJ, så jävla grymma och sköna! Nu vet jag ju inte ens om ni ska vara i Sverige, men tipsar ändå 🙂 Vi skrev typ 3-4 låtar vi verkligen ville ha med, och sen var det bara låtar vi gillade eller som man helt enkelt vill ha på fest hela kvällen, varje låt som kom så ba ”jaaa den” och nästa ”jaa den här” Så här kommer ett litet tips iaf 🙂

  http://www.annaandthecatcombo.com/

  Hoppas planeringen går bra och att ni hittar ett grymt band! Tack för en grym blogg och podd!

 3. ❤Hej!
  How are you?
  I hope the wedding goes very well, and I wish you the best of luck !!!
  Thanks for the great blog!
  I’m really curious and I have to ask…where you got the bracelet you wear on your arm?
  It’s so beautiful!
  A big kiss!❤

 4. Tips på liveband, marmeladorkesten!
  Dom lirar hela vintern på Dippan i Åre (after ski) och Kallis på sommarn (after beach)!

 5. Hej!! Ser att en Emma ovan redan tipsat om Marmeladorkestern, så jävla bra rent ut sagt!! Har varit både på Kallis, Dippan och på bröllop med dom!! Fullt ös! Lycka till med allt. Har aldrig kommenterat förut, men vill bara säga att du är alldeles underbar och cool på alla sätt och vis!! Kan relatera till mycket, mannen min har spelat NHL i många år 🙂 Lovely blog! Kram

 6. Jaaa njuta! Dagen kommer bli magisk:)
  Vad använder du för rouge??
  Sminkinlägg vore kul!

 7. Hej Maja! Hur stylar du ditt hår? Vilka produkter har du i och hur stylar du luggen?
  Behöver input, vill ha mitt hår exakt så men undrar kring Hr mkt styling som krävs samt om min hårtyp passar. Vad har du för hårstruktur normalt, samt tjocklek? SÅ tacksam för svar inför frissan om en vecka ?

 8. Hej Maja! Jag ääälskar din & Sannas podd. Den enda jag följer, ni är klockrena! Känner igen mig så i det du skriver om att man drömt om denna dag så länge & sett framför sig hur de ska vara att planera sitt bröllop. Jag gifte mig i höstas & vi hade onödiga tjaffs om småsaket under tiden & förstörde lite charmen med all planering. Så njut nu ordentligt & oavsett kommer ni få världens bästa dag. Jag tänker på vår dag varje dag & vill uppleva den igen. Fortsätt med allt du gör, du är grym & verkar vara en otroligt jordnära person. Kram kram!?

 9. Heej! Läste ditt inlägg och att du söker trubadur bland annat. Jag jobbar som frilansande sångerska och spelar mycket tillsammans med min svåger Markus, som är frilansande gitarrist, på bröllop och vid andra tillfällen. Vår musik passar när det ska vara härlig och mysig stämning. Vi spelar kända låtar men också egenskrivet, viktigast för oss är känslan som musiken sätter i rummet och för gästerna. Hör gärna av dig om du vill veta mer och se klipp. Ha en fin dag!

Skriv en komentar