Maja Nilsson Lindelöf

Så var den lilla helgen förbi, läskigt hur snabbt det gick. Jag hade helt underbara dagar hemma och lika trött jag är efter all fest lika fylld är jag med energi och kärlek. Det var länge sedan vi alla var samlade och det ligger alltid någonting magiskt över helger som dessa.

Vi började kvällen hemma hos Lollo och Sebbe. Drack skumpa och skålade för Vickan, hon fick paket och dylikt innan vi hoppade in i en taxi till stan. Det är bästa känslan ändå, taxin innan kvällen på riktigt börjar.

Tina, jag och Tove försökte få till en bra bild. Det gick sådär. MEN omgivningen var väldigt fin, Västerås <3

Vickan hade såklart styrt upp så att det skulle finnas bubbel på borden när vi kom dit, och vi försökte få till iallafall en bra bild. Det är grejen med oss, vi har varit bästisar i x antal år men det finns kanske 10 bra bilder sammanlagt. Vi försökte iallafall.

Det åts köttbullar och dracks Melleruds. Det var en riktigt trevlig middag och vi hade så mycket mysiga samtal. Ett tag satt jag och Tina och bara skrattade konstant i 10 minuter.

Middagen plockades bort och sedan började drinkarna strömma in, lika härlig känsla här. Mätt och belåten och klockan var bara tio. Hela kvällen framför oss.

Då började även selfiesarna rulla in till Victor, jag har en tendens att göra det förstår ni. Skicka bilder och ba ”Heeeej ääääälskling”.

Sen dansandes det hela natten och det avslutades med pizzabuffé hemma hos mig (som vanligt). Alla däckade och jag ställde klockan vid nio för att börja packa och vakna till liv.

Vi tog en snabb lunch/fika innan jag tog mig till stationen och flygbuss. Fy fan för att resa bakfull alltså, att jag aldrig lär mig. Semlan ville komma upp x antal gånger under hela resan.

Till sist kom jag hem iallafall, beställde hem flera olika pasta och väntade in Victor. Sen åt vi godis i soffan framför en serie tills jag däckade runt elva. Han fick väcka mig så vi kunde transportera mig upp mot sängen. Att få somna mätt på godis och väldigt bakis bredvid Victor var väldigt fint dock.

Det var den lilla helgen. Längtar redan tills jag får stå på ett dansgolv igen med mina damer.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer

 1. Ser ut som att ni hade en riktig toppkväll! Du strålar av lycka. Finns inget bättre än middag och drinkar med sina bästa vänner! ❤️

 2. Härlig snygg och inspirerande som vanligt! Jag har däremot en enkel liten fråga, vilken brun utan sol brukar du ha till ansiktet? 🙂

  • Maja Nilsson Svara

   Ingen, ibland sprutar jag lite av den vanliga men försöker hålla ansiktet fritt från sånt! Stor kram <3

 3. Din jeansjacka på instastory idag. Vaaaartifrån? Med vänlig hälsning, person som kollat varenda onlinebutik.

 4. Din jeansjacka på instastory idag. Vaaaartifrån? Med vänlig hälsning, person som kollat varenda onlinebutik. Ge mig svaret haha

  • Maja Nilsson Svara

   Åh nej jag kommer inte ihåg märket, köpte det på ett köpcenter i höstas här i Manchester. Något konstigt märke…..<3

 5. Så snygg!!!! Måste bara få veta vad för locktång du använder?? Så fantastiskt fina lockar

  • Maja Nilsson Svara

   ÅH NEJ jag vet inte vad den heter, ska ordna ett inlägg om det! <3

 6. Du fullkomligt lyser av glädje, så härliga bilder! Och ditt hår är to die for!??

 7. Hej Maja,
  Lyssnade precis på erat senaste avsnitt i podden då du nämner att du haft ortorexi. Jag har insett själv att jag har en släng av detta då jag gått ner väldigt i vikt och har underbara kollegor som sett det. Därför är jag påväg ur det.. men skulle verkligen vilja att du skrev ett inlägg om det. Älskar dina tankar och värderingar om hälsa och träning. Jag vill ju inte sluta träna. Tack för en fin blogg.

  • Maja Nilsson Svara

   Det kan jag absolut göra! Hoppas det snart blir bättre för dig, finns inget värre än alla hjärnspöken som tvingar en att träna fast man hellre gör någonting annat. Stor kram

 8. A truly deserved evening!
  The dinners with our best friends are always amazing!
  Thank you for your contagious joy!
  Where’s the jacket from?
  Is very beautiful!
  Big kiss <3❤<3

Skriv en komentar