Maja Nilsson Lindelöf

God morgon tänkte jag skriva men klockan är ju redan halv tolv här i England. Jag landade vid 18 igår och Victor kom hem vid 20. Jag känner mig krasslig, förkyld och ont i halsen men annars är det så skönt att vara hemma igen. Men mer om det senare, vi ska iväg på ärenden nu. Victor är ledig och solen skiner, vi har saker som måste handlas hem, alltifrån kaffe till nya ansiktsprodukter. Sen ska kylen fyllas och vi ska städa lite här hemma idag. Tills dess tänkte jag tipsa er om lite saker inför alla hjärtans dag på onsdag. Jag vet inte om ni firar det? Vi har firat någon gång, men Victor har haft matcher den dagen, jag har varit borta eller liknande men nu på onsdag är vi båda hemma. Vi får se om det firas eller inte – jag kan tycka det känns lite krystat, men en mysig middag hemma med tända ljus och TVn avstängd vore härligt faktiskt.

Jag kan tycka att det är mysigt att köpa någonting litet, en liten gest bara. Så här kommer mina tips!

1/Skjortjacka 2/Sneakers 3/Hudvård 4/Mössa 5/Eau de Parfum 6/Solglasögon 7/Plånbok 8/Rakhyvel (adlinks)

 

Rekommenderade inlägg

Skriv en komentar