Maja Nilsson Lindelöf

God kväll på er <3 Jag har precis landat i lägenheten i Västerås efter ett helt fantastiskt dygn på vift, jag känner mig hög på livet just nu. Men mer om det sen! Frågorna har bara haglat in om min nya baddräkt idag. Visst är den fin? Den kommer ifrån Elin Klings märke Totême och ni kan hitta den här (adlink).

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer

  1. Så härligt att träffa dig idag ?Tack för energin du har mot min dotter ?
    Kram

  2. Så fin du är!!! Den långa jeansjackan -to die for!!! Var är den ifrån??? Kram

  3. Ååå nu får jag lite ångest! Angående ditt tidigare inlägg. Jag skrev så om dina läppar o att dom vart det tidigare i arkivet, men jag ville nog mer få fram att ”puh, du är naturlig” o inte opererar dig eller botoxar. Alla får ju göra som dom vill o bla bla bla men jag blir glad när starka kvinnliga förebilder är naturliga. Så jag menade aldrig så, utan mer att så härligt att du är naturlig för jag personligen gillar när tjejer är det. Blöh svårt o formulera sig. Ville verkligen inte lägga någon värderig i utseendet på det viset. Det gör lite ont när unga tjejer ser kändisar som gör både det ena o det andra o tar lätt på det, medans jag som är 29 inte riktigt tar det lika lätt på att man ska ändra sitt utseénde. Gud vad jag ordbajsar. Men jag förstår vad du menar o håller helt med, även om jag själv kommenterade utseéndet tidigare:) stor kram

Skriv en komentar