Maja Nilsson Lindelöf

Hej på er alla fina!

Det är söndag och vi har precis ätit gröt till frukost och nu gosas det i soffan. Mason kom under fredagskvällen så jag hängde med Nellie när Sanna och John var på BB, det gick superbra såklart och sent på natten kom dom hem. Vi åt pannkakor och jag pussade på finaste älskade Mason en stund innan alla gick och la sig. Han är det finaste jag har sett. Jag har ju aldrig sett en så liten bebis, när jag träffade Nellie för första gången var hon ju ändå runt fem, sex veckor och var liite större. Men Mason är minimal. Så liten och skör. Och gullig. Och luktar så gott. Finns ingen godare lukt. John åkte igår till Barcelona så jag och Sanna försöker hålla ordningen här hemma, det är disk, bajsblöjor, skrik, skratt och musik. Ett lite dårhus kan man säga, men ett mysigt dårhus.

Jag åker hem till England imorgon så idag ska jag njuta av varje varje sekund här i Spanien. Jag känner mig nykär och väldigt vemodig över att åka hem imorgon. Men jag längtar efter Victor mycket nu, och jag längtar efter vårt liv. Fyra veckor är en lång tid ändå.

18 kommentarer

 1. Vilken fin vän du är som ställer upp så för Sanna<3 Det som är så fint med sån vänskap som er är väl ändå att man vet att den andre aldrig skulle tveka på att göra detsamma för en själv! Ha en fin söndag och ha en bra flygresa hem:)

  • Maja Nilsson Svara

   Ja verkligen ❤️ Tur att vi har varandra. Tack för din fina kommentar.

 2. Man blir så varm i hjärtat!<3 Så fint gjort av dig också!!

  hade en liten fråga.. Undrar vad du använder för objektiv? Man ser sån skillnad nu när du skaffat ny kamera! Du är så himla inspirerande! <3
  Kram

  • Maja Nilsson Svara

   Jag ska kolla upp det! Kan inte namnet och kameran ligger nedpackad i resväskan! Stor kram och TACK ❤️❤️

 3. Så mysigt! <3 <3 <3
  Jag vill inte verka gnällig nu, men det är lite frustrerande att du tar för givet att förlossningen gick bra utan komplikationer. Och att det bara är att skaffa barn när man känner för det. Min syster gick barnlös i fem år innan testet visade positivt…Nu fick hon barn nummer två för en månad sedan som hade en hjärnblödning och svaga lungor.
  Jag är också ung och tog innan för givet att graviditet och förlossningar alltid gick toppenbra, men har nu insett att så inte är fallet. Det är nog bra för mig att ha det som kännedom när/om jag själv blir gravid.
  Men stort grattis till din söta gudson 🙂

  • Anna, hon menade att det gick bra att hänga med Nellie under tiden de var på BB. Inte att förlossningen ”såklart” gick bra 🙂

  • Maja Nilsson Svara

   Hej! Självklart menade jag att det gick bra att passa Nellie ensam i ett helt dygn, inte en förlossning. Och att jag skriver att jag längtar efter att skaffa barn betyder ju inte att jag tar förgivet att jag ens har turen att bli gravid. Att drömma om barn måste man ju få göra och jag måste kunna få dela med mig av den tanken i bloggen utan att tolkas som dum och naiv. Kram och tack!

 4. Maja, many congratulations and for Sanna also, she was really a great warrior!?❤?
  Mason is so beautiful and so cute!
  You must feel super proud of being his godmother.
  It was really amazing what you did for Sanna.
  Show the fantastic person you are!
  You really are a great influence to me!
  Have a good day and a good trip back home.❤❤❤
  Big kiss!

 5. Vilka underbara bilder. Sanna ser lycklig ut ? Och grattis till gudmor Maja!

  • Maja Nilsson Svara

   Tack jag är så kär!!!! ❤️❤️❤️

 6. Vilken underbar vän du är som ställt upp så mycket för Sanna nu ❤️❤️ Grattis till att du ska vara gudmor åt fina Mason ❤️❤️❤️

  • Maja Nilsson Svara

   Vilken fin kommentar ❤️ Tack och puss!

 7. Härligt, så fin Mason är! Och du kommer bli en helt grym gudmor!❤️
  Btw, älskar din blogg❤️den är lätt bäst!

 8. Ni är inte vänner, ni är familj. Älskar er relation. Den är så fin. Grattis till Mason ❤️

 9. Jag är så rörd över er vänskap. Det är så fint att du ställer upp. Inte alls en självklarhet att lämna sin vardag i flera veckor. ❤

 10. Verkligen fint av dig att ställa upp så på Sanna! Önskar att jag också hade en sån vän. Vet hur kämpigt det är att ha två små blöjbarn hemma (men mysigt). Förövrigt så är din vän Malin Faster till mina små blöjbarn?

Skriv en komentar