Jag tog precis en screenshot nu när vi sitter i soffan och tittar på Johns match och kom på att det kanske är kul för er att se lite fler skärmdumpar som jag har i mobilen. Det är ju verkligen någonting som definierar en person egentligen och visar tydligt vad jag tänker på just nu. I regel är det mycket inspiration just nu, det kliar i mina fingrar och jag känner mig så ivrig på allting i livet. Härlig känsla, livet är ju verkligen en bergochdalbana och det är fint hur det bara för en månad sedan kändes tufft men idag så känns allting så himla bra i livet.

Jag kom över en bild från damernas värld och Josefines instagram (fotografen som för övrigt var så duktig). Jag sa det till gänget efter vi hade jobbat klart, att det kommet bli svårt att göra någonting liknande för att inte bli besviken när alla var så otroligt duktiga, snälla och professionella. Tacksamt att det var min första riktiga upplevelse framför en kamera.  Längtar efter att få se resultatet!

Jag såg den här spetsen och tänkte genast att jag vill ha en liknande klänning i sommar, i förd sneakers påväg mot en uteservering för att dricka öl.

Jag får ju många många meddelanden på instagram varje dag och då och då går jag in för att kika och jag såg den här bilden från en match med United. Blir ju så himla glad av alla er som läser och konstant uppmuntrar mig. Här kom vi tidigt till matchen och blockerade synen för alla fans som väntade på att spelarna skulle kliva ut ur bussen. Lika pinsamt varje gång men den här tjejen sa att hon blev gladare av att se mig än soelarna så det var alltid något.

Här kommer lite kardashian inspo. Såhär vill jag också se ut i sommar, så snyggt med cykelbyxor speciellt i denna färgen.

Det här håret sparade jag, så fint hår, ska ha det som inspo till bröllopet och jag ska absolut bli blondare snart.

Victor skickade denna till mig. Blir alltid så glad när han ser bilder och skickar till mig. Som om en bekräftelse på att han tänker på mig. Maja Nilsson aka ensamvargen.

Liknande buketten skulle jag kunna tänka mig att ha på bröllopet, fin va?

Och såhär tänkte jag se ut på vår smekmånad, man kan alltid försöka tänker jag. Ofta går jag bara runt helt svettig och orkar inte ens borsta ur håret innan jag går till stranden.

Såg den här bilden och blev glad. Jag och tjejerna var på någon fest i köping, blev dyngraka och kom typ aldrig därifrån. Delade på en taxi innna vi åt McDonalds i skrapan i Västerås. Minnen ändå.

Ibland går jag in på Victors storebrors instagram för att se gamla bilder på Victor. Konstigt? Lite kanske. Men blir typ nykär varje gång jag ser den här bilden, två veckor senare träffades vi för första gången!!! Och jag visste att jag aldrig mer skulle vilja kyssa en annan man.

2 kommentarer

 1. Åh, så kul att se! Speciellt fint tyckte jag meddelandet som Victor skickat var, jag älskar när ens partner känner en så väl och tänker till när de gör saker som de vet att man tycker om och får en att må bra.
  Det får vi inte glömma bort alla de gånger de sedan i princip har ”huvudet under armen”, haha!

  Varm kram till dig,
  Anna

  • Maja Nilsson Svara

   Så roligt att det blev uppskattat! Tycker själv det var väldigt roligt. Hahaha ja verkligen. Tack för att du läser min blogg, stor kram till dig ✨

Skriv en komentar