Maja Nilsson Lindelöf

Som ni vet så försöker jag tänka lite mer hälsosamt dessa månader, det går faktiskt bättre än förväntat och jag mår väldigt bra just nu. Därför tänkte jag tipsa er om ett recept jag gör, jag gillar ju godsaker och ibland till filmen vill man faktiskt ha någonting att snacksa på. Då kan jag göra dessa kokostoppar!

Det enda du behöver är ;

1 äggvita

2.5 dl kokos

1 msk honung

Sätt på ugnen på 175°. Vipa äggvitan i en bunke till ett hårt skum med en elvisp (släng äggulan). Ta sedan och tillsätt kokosen och honungen och blanda väl med en sked.

Pensla lite olivolja på ett bakplåtspapper. Placera ut ca 10 små högar på ett bakplåtspapper och forma smeten till toppar. Grädda sedan i mitten av ugnen ca 10 minuter! Voilá!

7 kommentarer

 1. Hej Maja! Åh vad jag gillar eran podd och din blogg, så roligt få ta del av din vardag! Jag undrar om du trivs i din frisyr och om den krävs mycket styling? Jag har lång hår nu men så sugen att klippa en längre page!
  Fortsätt jobba på, du är så inspirerande! 🙂
  Mvh Ida

  • Maja Nilsson Svara

   Jag ska göra ett inlägg om det! Men absolut!!!! KLIPP DIG! Bästa jag har gjort ❤️❤️

 2. Hej! Jättekul att få tips på lite nyttigare fika. Jag försöker också äta nyttigare och älskar sånna här tips! Gärna mer sånt!

  Vill också säga att det är så kul att följa din vardag. Du och Sanna inspirerar och gör mig glad, får mig att tänka efter och må bra! Ni gör ett grymt jobb!

  • Maja Nilsson Svara

   Tack för feedback! Ska ordna det! Och tack för din fina kommentar! Stor kram ❤️❤️❤️

 3. Hej Maja,
  Vill verkligen bara säga att du gör ett grymt bra jobb som influencer. Älskar din blogg och instagram. Sen har även du och Sanna fått mig att börja lyssna på poddar. Har lyssnat på livet på läktaren sen dag 1 och kan säga att ni räddar mina grå måndagar varje vecka.
  Min första kommentar landar här då jag provade kokostopparna igår och vilken succé de blev i mitt hem!!!! ?

  • Maja Nilsson Svara

   Hej Patricia! Så himla roligt att höra, verkligen! Tack för din fina kommentar ❤️❤️✨✨

Skriv en komentar