Maja Nilsson Lindelöf

Igår fick jag massa produkter från Daisy Grace när jag var förbi Perfect Day, jag älskar ju sånt här och tycker att det är så kul att jag alltid får testa så mycket olika. Jag har hört jättebra saker om deras serum som jag ska testa redan ikväll, har ni testat?

Och dessa necessär har jag velat ha sedan jag såg dom på Amandas instagram, så fina! Och jag behövde nya för mina är fulla av smink och massa lotion.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Det är så tråkigt när du varken skriver vart sakerna är ifrån eller svarar på såna kommentarer. Det är väl själva grejen med att vara en influenser. Frågat samma sak i tre inlägg i rad, då jag älskade överdelen du hade på P3 inspelningen men får aldrig svar.
    Skulle uppskatta om du gjorde detta oftare och kikade igenom kommentarerna.

    • Maja Nilsson Svara

      Jag får så många frågor varje dag om vart mina kläder, smink och hårprodukter är ifrån. Sen har ju jag även en blogg och 99 % av gångerna så bloggar jag om vart kläderna är ifrån och har ett helt inlägg planerat om min tröja som kommer, man behöver ha lite tålamod bara eftersom att jag har en hel del annat och stå i än att svara på vart alla mina grejer kommer ifrån. Tröjan hittade jag på Lindex. Kram

Skriv en komentar