Maja Nilsson Lindelöf

Jag har inhandlat lite nya grejer när jag var hemma i Västerås. Det blir ju lätt så, Sverige kommer alltid att ha bäst sortiment på allt. Och ni frågar ju ofta om vad jag använder mig utav för produkter så här är mina två nya kompisar i badrumsskåpet.

Bland annat så köpte jag denna duscholjan på Apoteket häromdagen. Otroligt bra. Jag använder mig ju då och då utav BUS och skrubbar därför kroppen relativt ofta, känner ofta att jag behöver mer fukt då och den här oljan gjorde underverk. Använde det även när jag rakade benen (jag lasrade ju förut men har cirka två gånger kvar, har hittat en klinik i Manchester nu som jag ska börja gå på så att jag slipper håret forever sen). Hur som, visste ni det att det absolut bästa att raka sig med är antingen en olja eller balsam? Tips från mig till er. Dessutom så luktar denna jäkeln sollotion! Plus på det!

Jag ska även testa detta tandblekningskit som jag fyndade på Apoteket även det. Såg också att det fanns på rea här. Jag har ingen aning om att det är bra men jag har hört väldigt bra saker om det, lite risky är det ju med tandblekning som man gör hemma men tänker att det här är ju ändå tandkräm? Hoppas på ett vitt leende nu så att jag kan fortsätta snusa ett tag till.

Inlägget innehåller adlinks.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

 1. I think I’ll buy it!
  But this oil, you can explain when it is to use, it is after the bath???
  Great kiss and thanks for all the recommendations!
  You’re amazing!❤❤❤

 2. Du är så jävla ball Maja!! Inspirerande, stark, modig och öppen med livets verkliga berg&dalbana, du behövs!
  Är så fint att du har skaffat dig möjligheten att påverka och sprida klokskap och så gör du det så fantastiskt bra och är en kick ass-förebild!!

  sen är det så skönt att läsa om er relation och inse att man inte är ensam om att ha en sambo som älskar tv-spel och som ska göra sten sax påse VARENDA gång något ska hämtas till soffan!

  Ta hand om dig, och äg morgonpasset imorgon, du är queen!

 3. Hej!! Hoppas det är okej att jag frågar detta även fast du inte gått ut med det eller ”skyltat” om det. Men skulle gärna vilja veta var du har gjort dina bröst? Tack för en grym blogg och podd!

  • Maja Nilsson Svara

   Hej Sara! Såg att du har kommenterat under annat namn och mail tidigare och såg att det inte var så trevliga kommentarer! Så tänkte bara tipsa om att man ser att det är samma ip-nummer. Men KUL iallafall att du tycker att jag har fina tuttar, har alltid fått komplimanger för min fina byst 🙂

 4. HUR bra gick inte det där?? (P3) Hejja dig Maja! Blev smått sur på varje kund som störde mig när jag lyssnade och behövde sänka volymen. Kram!

 5. Återkom gärna om tandblekningen, så nyfiken och skulle gärna vilja prova själv!

Skriv en komentar