Maja Nilsson Lindelöf

På torsdag ska jag vara med i morgonpasset på P3, klockan åtta! Så roligt tycker jag men också så läskigt, att ha en podd och att vara med i direktsändning i radio är absolut inte samma sak. Jag funderade några dagar när jag fick förfrågan men sen så kände jag att, vad fan jag kommer att ångra mig annars. Mitt motto är ju att aldrig säga nej till saker så nu kör vi. Jag hade möte med dom tidigare idag där vi gick igenom programmet. Jag är så rädd att jag kommer vara för nervös eller att massa grodor kommer att hoppa ut ur munnen på mig. Jag har ju inte samma mediaträning som Victor men har ändå väldigt mycket förståelse för vad som passar sig och inte. Trots det får vi ju relativt ofta klippa bort saker från podden då vi har märkt att allting kan vridas om och tas ur sitt sammanhang. Känns onödigt med fler artiklar om oss, jag orkar inte se en till kvällstidning med titeln ”fotbollsfrun Maja gråter ut i podden” eller dylikt. Tråkigt när vi ofta försöker ta upp så mycket viktigare ämnen. Men mer om det en annan gång.

Jag ska iallafall vara med i P3. Det känns stort för mig. Det är inte alla som får den frågan och jag hade ju aldrig kunnat tro det för ett år sedan. Häftigt också att jag ska vara med i egenskap av mig själv och inte för att jag är tillsammans med Victor. Folk får tycka vad dom vill angående det, det blir ofta diskussioner när jag säger så vilket jag även kan förstå. Men att jag inte skulle utnyttja Victors karriär och åka med på tåget han sitter på vore ju bara korkat när jag själv har så tydliga mål med min karriär. Kan jag via honoms få klick eller lyssningar som sedan genererar i att kunna ha en framgångsrik podd där vi pratar om alltifrån psykisk ohälsa eller ätstörningar, ensamhet eller annat viktigt så kommer jag självklart göra det. Samma med bloggen. Det är en ytterst liten procent som klickar sig in här för att läsa om honom, resten av er är ju Team Maja och är nyfikna på mig och mina tankar. Att folk inte har fattat det än är ju inte mitt problem. Absolut får jag klicks via honom men man stannar ju kvar för att jag är jag. Annars hade ju alla ”fotbollsfruar” i hela världen gjort det jag gjorde, om det var så enkelt menar jag. Trött på att bli förminskad när jag i grund och botten är en driven tjej som tjänar sina egna pengar och har ett smart sätt att tänka när det kommer både till business och marknadsföring. Jag gör aktiva val varje dag som gör att mina kanaler växer och det innebär mer än att gå runt med märkesväskor och gå på fotbollsmatcher. Jag förtjänar mer credd och tycker att det är så befriande att det inte rör mig i ryggen längre när jag ser vissa mail eller kommentarer. Jag vet om att jag är smart, Victor vet om att jag är smart och mer än ett knuttesmycke och det är de viktiga.

Och just därför blev jag så glad när P3 kontaktade mig och förklarade att timmen bara kommer att handla om mig, mina kanaler och allt som kommer till. Kommer ni att lyssna? Det vore så skönt om jag visste att några av er gjorde det. Då blir jag lugn och vet att ni här inne iallafall kommer att skriva ett hjärta eller nått trots om jag har gjort bort mig totalt. Jag är taggad. Och så nervös. Kommer inte sova en blund på onsdag men det är de värt.

111 kommentarer

 1. Klart man kommer lyssna! Heja dig och din framgång. Stor kram!

 2. Självklart kommer jag att lyssna! Du ger mig så mycket inspiration och det vill jag tacka dig för.
  Kram.

  • Maja Nilsson Svara

   Tack för att du läser. Och för att du skriver vad du känner, blir väldigt glad av det. Stor kram.

 3. Perfekt att jag är ledig då så jag kan dricka morgonkaffe och lyssna på dig! <3

 4. Hej!
  Jag lyssnar på er podd och älskar den! Lyssnar alltid när jag är ute och går med barnvagnen på mornarna men ligger lite efter nu efter jul, snö & uteblivna promenader.
  Ska verkligen försöka lyssna på P3 på torsdag!
  Hejja dig!

 5. Du är klok Maja <3 Tror att vi är många här som läser för att läsa mer om dig och ditt liv. För i ärlighetens namn ska jag säga att jag fortfarande inte har en aning om fotbollsvärlden, eller vad Victor gör, hahaha!

 6. Maja, we’re supporting you, it’s going to be okay!???
  You have to think positive, because you are capable, it will be 5 stars!!!
  And of course Maja we are here because you inspire us and it is so good to read your words and all your thoughts …
  Too bad I can not see it, but I’ll be backing you up mentally.<3<3<3
  We are with you!
  You're the best!
  Stor kyss❤❤❤

 7. Linda, Västerås—>Oslo Svara

  Lyssnar om jag får in dej från Norge. Startar det 8 eller när ska du på?

 8. Kommer programmet finnas så att man kan lyssna efter? Har skola då…. 🙁

 9. Självklart läser jag bloggen pga dig och självklart kommer jag lyssna! Du inspirerar i allt ifrån ditt tänk kring mat och hälsa till kläder och skönhet <3 Lycka till på onsdag!

  PS. Du får gärna skriva ut någon direktlänk till programmet sen! ?

  • Maja Nilsson Svara

   Tack tack tack, känns så skönt att höra såhär 12 timmar innan sändning! Länkar efteråt! Stor kram och tack för din kommentar.

 10. Go team maja!! Brukar lyssna på morgonpasset de få minuterna jag sitter i bilen på väg till jobbet vilket tyvärr är innan åtta men du kommer att klara det galant!

 11. Så kul!!! Tyvärr kommer jag inte kunna lyssna direkt när det sänds, men kommer lyssna i efterhand.
  Du kommer säga bra saker, var bara dig själv så kommer du bjuda på leenden från lyssnare! 🙂 Precis som med podden!

  • Maja Nilsson Svara

   Ja du får lyssna efteråt, får se om jag vågar mig på det dock. Stor kram och tack för att du tog dig tiden att skriva till mig.

 12. Åh va kul!! Jag ska köra till Örebro för jobb vid den tiden och nu vet jag precis vilken radiokanal jag ska lyssna på!! Det kommer gå jättebra!! Du är en så jordnära tjej med bra värderingar, skinn på näsan och härlig energi ? kram till dig och lycka till!

  • Maja Nilsson Svara

   Hoppas det blir roligt att lyssna på <3 kör hårt på jobbet och tack för din fina kommentar. <3

 13. Lyssnar alltid på Morgonpasset och tror att det kommer bli en superhärlig timme med dig ??

 14. Självklart kommer jag lyssna. Du är så himla bra o en väldigt inspirerande tjej att läsa om.

  • Maja Nilsson Svara

   Känns bra att höra. Stort tack för fin kommentar.

 15. Så kul Maja, heja dig!! Jag kommer lyssna på min morgonpromenad, kunde inte bli mycket bättre ??

  • Maja Nilsson Svara

   Åh så härligt! <3 Hoppas det blir någonting att lyssna på. Stor kram

 16. Madeleine Svara

  Team Maja!! Jag kommer lyssna och är säker på att du kommer vara hur grym som helst! ❤️

 17. Hej Maja,
  Kommer självklart lyssna! Är ledig på torsdag men ska sätta klockan så jag inte missar dig 🙂

  • Maja Nilsson Svara

   Då ska jag inte göra dig besviken! Stor kram <3

 18. Team maja <3
  Perfekt att barnen väcker mig så tidigt !!'

 19. Team Maja! Du kommer fixa det galant. <3 jag läser din blogg enbart pga DIG och att du är så klok, genuin, jordnära och en fantastisk förebild

 20. Älskar morgonpasset och blev så glad när jag såg att du skulle vara gäst! Du kommer vara topnotch! Som vanligt.
  TEAM MAJA!

  • Men hallå, klart vi kommer lyssna på dig Maja!!!! Du är ju fantastisk. Jag är ledig men kommer självklart att ställa klockan för att lyssna! En kopp kaffe och morgonpasset i P3 med dig är ju den bästa starten på dagen! Lycka till, det kommer gå så bra ❤️

   • Maja Nilsson Svara

    Tusen tusen tack! Jag ska inte göra er besvikna!! <3

 21. Wohoo!! Kommer självklart att lyssna och vet att du kommer vara grym!!

  • Maja Nilsson Svara

   HOPPAS men stort tack ändå, så fint att ni tar er tiden att skriva till mig<3

 22. ”Kommer ni att lyssna? Det vore så skönt om jag visste att några av er gjorde det.” Finaste jag läst typ, självklart lyssnar vi!

  Måste bara säga att jag älskar att du har samma kärlek till öl som jag har. Så obehagligt men känner mig mindre ensam när du romantiserar ölen Hahah <3

  • Maja Nilsson Svara

   Hahhahaha <3 åh och det känns skönt att jag har dig som jag kan dela kärleken till ölen med. Herregud känner ibland att jag framställer mig själv som en alkis men då ska jag tänka på dig i fortsättningen och känna mig mindre ensam <3

 23. Ohh längtar redan till torsdagmorgon nu!!! Kommer självklart lyssna och det kommer gå så bra <3

  • Maja Nilsson Svara

   Hoppas!! Steg ett är att inte försova sig. Tack för fin kommentar <3

 24. Eh ja klart!! Blev överlycklig när jag såg veckoschemat för p3 och du var gäst!! Ställer t.o.m. klockan! Lycka till!

 25. Eh ja klart!! Blev riktigt glad när jag såg veckoschemat för p3 och du var gäst!! Ställer t.o.m. klockan!

  • Maja Nilsson Svara

   <333333 JAAA, det här börjar kännas bättre och bättre. Tack för din kommentar, behövde det.

 26. Har lyssnat på morgonpasset slaviskt i 4 år och du är typ den absolut coolaste jag vet så det kan inte bli annat än bra, heja dig Maja!!

  • Maja Nilsson Svara

   Jag ska inte göra er besvikna!! <3 Heja dig och TACK

 27. SJÄLVKLART kommer jag lyssna, jag har lyssnat på morgonpasset i p3 slaviskt under flera år.. Det kommer gå hur bra som helst för dig, du är så grym, tro på dig själv!

  Kram Cissi

  • Maja Nilsson Svara

   Tack Cissi för fin kommentar, SÅ ROLIGT <3

 28. Jag kommer självklart lyssna!
  Du är grym, detta kommer FU klara galant 🙂

  Kramar!

  • Maja Nilsson Svara

   Så roligt att höra!!! Blev helt pirrig efter att ha svarat på alla era underbara kommentarer nu. TACK och stor kram

 29. Sicken fråga… OM man kommer lyssna? LÄNGTAR! Heja dig!!!

 30. Så kul att du ska vara med!! Älskar morgonpasset i p3 och älskar din blogg´, och podden är fan den bästa som finns! Det kommer gå galant 😀

  • Maja Nilsson Svara

   Hahha JAA att få läsa det här <3 TACK!

 31. Jag tänkte bara kort berätta att jag är en fotbollstjej som har spelat (och andats fotboll hela livet). Trots detta och trots att jag länge vetat vem Victor är, började jag följa Victor efter att ha följt och tagit del av ditt liv. Du är så oroligt inspirerande och jag klickar in på din blogg varje dag, för att du är du!

  • Maja Nilsson Svara

   Ska skicka printscreen till Victor på den här kommentaren he he. Stort tack för att du tog dig tiden att skriva <3 Blev väldigt glad.

 32. TEAM MAJA ? vi backar dig! Självklart kommer jag lyssna, sååå kul att du ska vara med. Glad för din skull 🙂

  • Maja Nilsson Svara

   Så ROLIGT att få läsa igenom alla era härliga kommentarer. Så kul att du kommer att lyssna, tack <3

 33. Fina Maja! Jag hoppas att du snart inte känner att du behöver förklara dig såhär, det måste vara energi dränerande i längden och att folk och media slutar måla upp dig som ”ryggsäcken” ni sa. Jag är säker på att 100% av alla som besöker din blogg och lyssnar på podden gör det för att vi älskar dig, din öppenhet, fina stil, kloka tankar och din humor! TEAM MAJA!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh så fin kommentar. Tack tack tack, var länge sedan jag kände behovet att klaga av mig så känns så fint att få den här feedbacken. Tusen tack <3 TEAM MAJA

  • Maja Nilsson Svara

   Och jag ska inte försova mig!! <3 stor kram

 34. Jösses vad roligt, det fixar du galant! ? Så glad för din skull! Heja heja ???

  • Maja Nilsson Svara

   Tack fina Mette, längtar tills vi ses i sommar <3

 35. JAJAJAAAA!! Grymma du! Ska självklart lyssna!
  Min största önskan i livet är typ att er podd släpps två dagar i veckan så att få höra dig en extra gång i radion är ju SÅ KUL!

 36. Åååh vad roligt, det måste jag lyssna på 🙂 hejja dig!

  Team Maja ??

 37. GO FOR IT, GIRL!

  Jag önskar att jag kunde höra dig prata i programmet. Men jag vet att du kommer att fixa det här. Vi är många bakom dig. 🙂

  • Men det kan du! Om du inte kan lyssna live kan du ju alltid lyssna på podden 🙂 ÄLSKAR Morgonpasset därför jag vet hehe

   • Maja Nilsson Svara

    Ja!! Jag fick höra att man kunde lyssna i efterhand <3 Så roligt!!

  • Maja Nilsson Svara

   NU KÖR JAG! Tack för peppen, behöver det såhär kvällen innan <3 Stor kram

 38. Cassandra Svara

  Vad roligt att just du ska vara med i ett av mina favoritprogram, jag kommer def lyssna!!

 39. Kommer självklart lyssna! Älskar morgonpasset (och dig, hehe) så blev så glad när jag såg att du skulle gästa! Det lyser upp lite i en annars ganska grå jobbvecka. Lycka till, ha så kul och det kommer antagligen gå jättebra ?

  • Maja Nilsson Svara

   Jag har förstått att många här inne lyssnar vilket känns EXTRA roligt!! Kör hårt på jobbet, snart är den värsta månaden på året över. Stor kram <3

 40. Kommer självklart att lyssna! Heja dig Maja, blir så insiprerad av dig ❤

  • Maja Nilsson Svara

   Så roligt! <3 och tack för fin kommentar

 41. Du är en så grym och klok person på alla vis, kommer gå skit bra. ❤️

 42. Ja så himla kul!!! När jag läste det här inlägget precis sa jag till min kille att imorgon måste vi lyssna på morgonpasset kl 8 för Maja ska vara med!! Han bara okej det gör vi! 😀 Lycka till, du kommer rocka! <3

  • Maja Nilsson Svara

   JAA så roligt!!! Känns skönt att ni kommer vara så många som lyssnar! Och TACK!

 43. ”Knuttesmycke” är detta en felskrivning eller för det heter ju kuttersmycke hahaha! Och skrattar verkligen med kärlek för jag kan höra ditt (och Sannas) skratt i podden när jag skriver detta. Älskar er! Så härliga bjussiga och äkta! Och det är därför vi lyssnar och tar er till oss för vi behöver faktiskt inte fler ”knuttesmycken” eller snygga influencers med märkesväskor, vi behöver såna som er som vågar visa att bakom en perfekt yta finna vanliga människor precis som oss andra. Tack för det<33

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah!! Jag tänkte om jag skulle googla på rätt stavning så ba vad fan skitsamma. Men nu har jag lärt mig det – KUTTERSMYCKE! Tack snälla för dina fina ord så otroligt glad jag blir <3 Från knuttesmycket Maja <3

 44. Åh vad roligt Maja! Stort grattis!

  Självklart kommer jag lyssnar!

 45. Såklart kommer även jag att lyssna ! Hejja team Maja ?? blir perfekt uppladdning för mina arbetsintervjuer! Tror inte du kommer göra bort dig alls. Ska bli väldigt roligt att lyssna på dig <3

 46. Du kommer klara dig galant. Jag kommer lyssna hemifrån Västerås och sända styrkekramar till dig. Ska bli kul att höra vad du har att säga Maja 🙂

 47. Hej Maja! Jag lyssnar precis nu, och har inte varit här inne tidigare. Du fångade mig på P3 helt enkelt! Vilken härlig och jordnära tjej du verkar vara. Heja dig! <3

Skriv en komentar