Godmorgon! Jag vaknade upp till ett regnigt Västerås idag, jag sover så länge dessa dagar och försöker att tillåta mig själv det. Mycket som förssigår inom mig så försöker acceptera läget som det är, sover jag till elva så gör jag det. Däremot ska jag ta mig iväg nu! Men tänkte först dela med mig av vår julafton (bättre sent än aldrig).

Jag måste ändå säga att vi hade en helt underbar julafton. Om jag ska klaga på något så var det att allting gick för fort och alla spel tog över lite. Vi hade femkamp som liksom slutade vid midnatt, det gjorde att middagen och nubbarna hamnade lite på sniskan och man glömde bort vad som egentligen är det viktigaste på jul, att umgås, prata och mysa. Nu blev det tävling och lite småtjafs ibland istället.

På morgonen tog vi det lugnt, Victor tränade och frukosten skulle serveras till han kom hem så vi fixade till oss, plockade här hemma (läs våra mammor) och mös. Men tillslut så kom han hem och julaftonen kunde börja!

Victor och hans lillebror Sache <3, har så många liknande bilder i arkivet som jag måste leta fram och göra ett kollage av. Och ja, Alladin och Paradis hade öppnats redan dagen innan. Efter frukosten och myset så var det bara en timme kvar till Kalle så vi alla liksom lofsade runt här hemma och väntade.

Sen var det dags för Kalle och hans vänner!

Mamma och svärmor var redo! Dom hade köpt fina accessoarer i Sverige, eller ja fina och fina, juliga iallafall.

Det var ganska så omysigt i år då det börjar redan två engelsktid och det var ljust ute. Men men jag drack bubbel och blev glad ändå.

Efter Kalle var det dags för fotografering. Här är mamma och hennes karl Stefan. Väldigt glad över att han kom in i våra liv.

Sen började det!!! FEMKAMPEN!!!

Och här kommer tre bilder av bröderna Nilsson Lindelöf, ja vad säger man hörni, synd att man bara fick välja en att vara ihop med.

Mamma <3

Och tävlingarna fortsatte….

Jag och min älskade storebror Albin. Efter första ronden spel delade vi ut julklappar.

Och Victor skämde bort mig som vanligt. Herregud. Av mig fick han konsertbiljetter till Sam Smith och en klocklåda! Han har ju flera klockor nu så jag tyckte att dom förtjänade ett fint hem.

Men sen tog vi en paus och det var dags för julbord!!! Som den host jag är så hade jag tillochmed gjort sånghäften, roligt tycker jag.

Och sen var det dags för spel igen (ja vad var det jag sa….), här tar jag en selfie i pausen. I mina fina fina FINA örhängen.

Bad även om en outfitbild men det gick sådär. Svårt med elva personer i samma hus. Det var den lilla julen <3 Men visst känns det skönt nu att jul och nyår är över? Jag vill bara fylla på lägenheten med tulpaner och såna härligheter.

12 kommentarer

 1. Fina?✨ hur gör du dina fina lockar? En liten video kanske vore på sin plats ?

 2. Hej fina maja! Vilken underbar jul ni verkade ha 🙂 vad är det för kamera du använder att fota dessa bilder med? De är fantastiska! Kram på dig

 3. Kan inte låta bli att droppa en kommentar efter att jag stannade till av den fina bilden på dig och din bror. Har själv en bror som lider av psykisk ohälsa och har funnit mycket tröst i det du (och även Sanna) delat med er av i podden, vilket jag vill tacka för. Din bror är lyckligt lottad med en sån fin syster, kram på er!

 4. Men hur fina var (är) ni inte? Bilden på dig och din storebror, så fin. Fällde nästan ett tår för att allt var så fint, efter det du har berättat i podden.
  Sedan Victors brorsor, behöver inte kommentera mer där tror jag 😉

 5. SÅ underbart fin bild på dig och din bror. Så mycket kärlek i den bilden!! <3

 6. ÄLSKAR bilden på dig och din storebror! Så himla fina <3

 7. Kan bara hålla med alla andra – jättejättefin bild på dig och din bror.

  Och så en till kommentar; vika långa, väl genomarbetade, vackert bildsatta och fint kommenterade inlägg du gör. Det MÄRKS att du lägger ner tid och energi på bloggen, ska du veta.

 8. What beautiful images!
  You and your brother!
  So sweet!❤❤❤
  Almost there came a tear to the eye, because it is thrilling that for all that he has passed!
  You are heroes and he is very lucky to have you as his sister!

 9. ❤❤❤ så fina bilder speciellt den på dig och din bror 🙂

 10. Hej Maja! Har du något tips på bra BH under denna typ av top? Vilken använder du? Kram

Skriv en komentar