Maja Nilsson Lindelöf

Här kommer ett recept på den godaste kakan jag vet, jag är egentligen inte så mycket för julgodis. Bakar mest för att baka men den här efterrätten är så otroligt god – naturligtvis är det i julens tecken men det gör väl ingenting? Förlåt om det känns som om att ni kommer till Nordpoolen varje gång ni klickar in här.

 Busenkelt recept som ni hittar här!

Man behöver – saffran, ägg, socker, ströbröd/kokos, smör, vitchoklad och mjöl. 

Här ska naturligtvis massa florsocker på men det får vänta tills ikväll då vi får finbesök, mina tjejkompisar kommer hit över helgen och jag är som ett barn på julafton.

I am not really fond of Christmas candy but I love this desert – it’s a saffron and white chocolate cake and it is so gooood. You can find the recipe here

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Jag förundras varenda gång jag klickar in här hur lika du och jag är i tankesätt! Och att du dessutom är lika mycket julälskare som jag är ju bara ännu bättre ? du är bäst???

Skriv en komentar