Godmorgon alla hjärtan! Här är det frost på hela gräsmattan och vår julgran glimmar mot glasväggarna, mer bilder om det senare! Men först tänkte jag bara ta tillfället i akt och tacka er. Jag tycker att det är så fint här inne för att det känns som om att ni ofta känner på er vad som passar och inte, låter väl super flummigt men exempelvis så har jag absolut inte hunnit svara på era fina kommentarer och frågor senaste tiden. Jag har haft anden i halsen och då ligger prion i att få upp blogginlägg inte att svara på frågor. Men ingen har blivit arg på mig utan ni har kikat in här ändå och kommenterat fina saker. Så jag vill tacka för det, tack för visad förståelse. Och tack för er villkorslösa kärlek här inne. För så är det ju, utan er hade jag ju inte ens velat blogga. Vem vill skriva om bara ens mamma, mormor och svärmor läser, skämt åsido.

Så nu tänkte jag kompensera upp för det och som den riktiga youtubern som jag är så måste jag ju självklart göra en Q&A i videoform. Så nu kör vi en frågestund så gör jag mitt allra bästa för att svara så bra jag bara kan!

Let’s do a Q&A, I will answer all the questions in a youtube-video and I will answer in english for the ones asked in english so let’s go. What do you wanna know?

79 kommentarer

 1. Älskar varje gång du bloggar!!!
  Jag skulle vilja se dina tatueringar/tatuering? Och meningen bakom? 🙂

 2. Josephine Svara

  Älskar din blogg och tack för att du inspirerar mig dagligen<3. Min fråga till dig är: Vad finns det för positiva respektive negativa saker med att bo i ett annat land och att ha ett jobb där man är lite av sin egna boss? Massor av kärlek till dig finaste Maja!!

 3. Va kul med vlogg o frågestund!

  Vad hade du gjort om Victor sa att han inte ville ha barn?

  Händer det att du blir svartsjuk? Eller rädda att förlora din kärlek? Hur hanterar du det?

  Känner du dig någonsin osäker i något du ska göra? Har du tips hur du övervinner det?

  Vad använde du för läppglans i din tidigare vlogg i Västerås/Stockholm?

  Ha en grym dag!

 4. Hello! How are you?❤
  You’re so funny, honey … incredible, there are no words to describe you!
  I’d like to know what your tattoos mean to you?
  And what are they?
  And what products you use for your hair, it’s really amazing!❤❤
  Many kisses from Portugal for the best!?
  LY!???
  PS:What do you usually do when you have nothing to do?
  You’re the best!???

 5. Hej Maja! tack för en grym blogg!❤️ Jag har tre frågor:

  – Har du och Victor alltid saker att diskutera/prata om när ni exemplevis är ute och äter och vad brukar ni mest prata om då?

  – Kan du prutta och kissa framför Victor?

  – Jämför du ofta din och Victors relation med andras?

 6. Hej Maja, när kommer du göra ett samarbete med någon klädkedja?!? Känns självklart eftersom du är fab! ?

 7. Hej!
  Många bra frågor ovan ser jag 😀

  Min fråga:
  Har du i något förhållande haft problem med någon i din partners familj?
  Och det behöver inte vara just din partnerns direkta familj, det kan även vara vänner eller tex partners syskons partner osv 🙂

 8. Hej Maja!
  Jag älskar din blogg?
  Jag undrar hur du lägger din vardagsmake? Du är fantastiskt vacker

 9. Hej bästa maja!
  Jag undrar om ni pratar mycket om att skaffa barn?
  Äter du något preventivmedel eller använder du typ natural cycels?
  Kan du tipsa om lite snygga outfits till jul/nyår?
  Är du svartsjuk?
  Hur går de för dig att köra bil med vänstertrafiken i England ??

 10. Jag skymtar en fin klocka på din handled. Vad är det för modell och storlek? Funderar nämligen själv på att unna mig en Rolex men är lite osäker på vilken modell jag ska köpa. Tack fö en fin blogg!

 11. Berätta mer om din fantastiska klocka!?!!?!! dör av alla glimtar

 12. Hej Maja! Jag undrar hur du tänker angående äktenskapsförord nu när ni ska gifta er. Kommer ihåg att blondinbella skrev om det när hon gifte sig för att skydda sina företag annars har tydligen ens respektive rätt till hälften om man skiljer sig. Minns inte exakt vad som gäller men det är intressant att höra dina tankar krig det.

 13. Hej,

  kommer du att lägga till Lindelöf som efternamn efter bröllopet eller kommer du fortsätta att bara vara Nilsson?

  Tack för en superbra blogg och podd!

  Kram

 14. 1. Om du och Viktor bråkar vad handlar bråken oftast om då?
  2. Vad fick dig och Sanna att börja podda? Älskar podden btw!!
  3. Har du läst på någon högskola/universitet och isåfall vad?

  Tack för en grym blogg och podd, lyssnar på varje avsnitt och skrattar typ hela tiden haha kram 🙂

 15. Hur ofta äter du godis, fika, skräpmat?

  Hur la du om kosten när du gick ner i vikt förut? Hur åt du?

  Vem är din bästa vän?

  Vad är det mest romantiska som Viktor gjort för dig?

  Du är så fin! Kram

 16. Älskar din blogg, podd och youtube!
  – Vart kommer dina jeans på bilden ifrån?
  – Och kan inte du göra ett collage med julklappstips både till tjejer och killar?
  – kan du dela med dig av ditt favorit smink som t.ex. Läppglans/läppstift ?

 17. – hur tränar du och hur ofta?
  – hur äter du ?
  – tips på snygga träningskläder

 18. Hej!! Kul med Q&A! ? tycker inte du ska känna panik över att inte kunna svara på kommentarer. Kan tänka mig att det i sig hade blivit ett heltidsjobb med tanke på hur många det är!

  Mina frågor:
  – Vad är den största skillnaden mellan att bo i Manchester och Lissabon?
  – Känner du att du kommit in mer i livet i Manchester nu? Vet att du pratat om i podden att det känts sådär i huset osv, har du fått det mer som du vill nu?
  – Har du några tips om hur man kommer igång med jobb/plugg när man sitter hemma? Jag pluggar och det tar mig sååååån tid att komma igång när jag är hemma pga börjar städa/fixa/pilla med allt som inte är mina skolböcker. Kan tänka mig att det kan vara svårt när man kan bestämma över sina egna arbetstider också.

  Tack för en grym blogg och en skitrolig podd. Söndagar är mina favoriter nu! Kul att du börjar vlogga också!

  Kram

 19. Du är så härlig och ärlig tycker jag, förmodligen deg som gör att det är lätt att tycka om dig! Du provocerar heller inte vilket många andra bloggare kan göra (medvetet och omedvetet) vilket också bidrar till det positiva tror jag 🙂 kul med frågestund!

  – vad skulle du aldrig shoppa/välja att ha på dig?
  – när du träffar nya människor/tex tjejerna i laget, hur avgör du eller vet vilka du helst vill bli kompis med och känner du press att nu måste du vara på ett visst sätt för att imponera el liknande?
  – Hur ser du och Victor på familj, stor familj/mindre, inom något år eller flera år? Självklart inget du behöver svara på

  Kram och tack för en inspirerande blogg!

 20. Hej! Jeg undrer på/om dere har tenkt på hvilke namn dere liker til deres framtidige barn, og om så er, hvilke namn er det??

 21. Tack för en bra blogg samt en fantastiskt underhållande och bjussig podd med högt och lågt och med glimten i ögat. Viktiga ämnen ni belyser och det är väldigt kul att få höra er story. ??☺️

  Jag undrar om du har något drömyrke? Eller vad ville du ”bli när du blir stor”?

  Har du något drömresmål? Vilket är ditt favoritresmål du varit på?

  Hoppas du har en toppendag! ?

 22. Hur är din relation till mat? Känner du något ångest kring det eller har du en hälsosam relation till det.

  Och en till fråga, har du någon dålig vana du önskar du kunde bli av med?

  Älskar din blogg, KRAM ❤️

 23. Hej finaste,
  jag undrar hur du tänker kring bröllopsklänningen, ska själv gifta mig snart och har inte bestämt mig än kring hur jag ska göra. Kommer du köpa en ”färdig” eller ”sy” en? Tycker du det är värt att få en sydd? Känns som det kan kosta en hel del, för just en kväll.. Har du sparat till klänningen eller får du hjälp med kostanden för den? Många kramar

 24. Om du fick hänga med 5 personer (vilka som helst) i hela världen (döda eller levande, vi låtsas som att alla är vid liv) under en dag. Vilka skulle du ha valt och vad skulle ni ha gjort under dagen?

 25. Vackra Maja! Jag undrar hur det känns för dig när någon kommer fram på stan för att säga hej/ ta bild med DIG? Blir du bara glad eller känns det lite konstigt oxå? Och hur reagerar Victor? STOR KRAM

 26. Vilken är dun största dröm just nu, det där sim du hoppas kommer ske men inte riktigt vågar tro på?
  Tack för att du vågar vara du <33

 27. Hvis du måtte valgt; hvilke tre hendelser i livet ditt føler du har formet deg mest som person?

 28. tok du eller de andre jentene fra laget initiativet til å bli bedre kjent?

 29. Madeleine Svara

  Hej Maja! Du är verkligen en sån fin och bra förebild.
  jag undrar, om du fick ändra på tre saker för att förändra världen till det bättre, vad skulle det isånnafall vara?
  Kram och lycka till med allting! ❤️

 30. Har du någonsin gjort några ingrepp? Dvs botox eller fillers eller är du naturligt så otroligt vacker som du är?

  Svara bara om det känns okej, kan vara personligt såklart <3

 31. Hur mycket tränar du? Och när du springer vilken hastighet springer du i då? Hur lång tid tog det för dig att gå ner i vikt?

 32. Benedicte Svara

  Hei, nydelig bilde av deg♡
  Hvem er ditt stilikon, hvem inspirer deg med tanke på klær, hår og sminke?:)

  Ha en fantastisk dag videre, gode deg♡

 33. Kul med frågestund!! Hur redigerar du dina bilder på instagram? Vilka appar använder du?

 34. Hur ser du på de här med att skaffa nya vänner, är partners till i ditt fall fotbollsspelare mer öppna för att lära känna dig/varandra? Har du upplevt någon skillnad mellan klubblag och landslag om partners är mer eller mindre öppna att lära känna varandra. Tänkte också i jämförelse med hemma i Sverige om du umgås med en grupp där du inte känner alla. Hoppas du förstår min fråga ?

 35. – Vad gör du efter en match? Får du alltid träffa Victor direkt efter eller åker du hem själv och väntar på han där? Är det någon skillnad om det är match med Manchester United eller landslaget?
  – Hur gammal är du?
  – Mål och planer för 2018?
  – Har du någon/några förebilder?
  – Vilka poddar lyssnar du på?
  – Vilka bloggar läser du?

  Tack för bästa bästa bästa bloggen!!

 36. Hej!Jag tycker att du har en så himla fin och originell stil. Vart hittar du din inspiration när det kommer till kläder? och vart shoppar du mest?
  Tack för en grym blogg, podd och youtube.

 37. Hva synes du om serien Skam? Og hva var det beste med å bo i Oslo(unntatt vennene dine)?

 38. Hej maja!!
  Jag undrar lite över vad du har för tankar angående att komma över någon? Kanske inte är den optimala människan att fråga, då du och Victor verkar ha det bäst. Men kul att få lite råd från olika vinklar. Sen undrar jag vad du gjorde efter du tog studenten? Vilken är din favvofilm? Och vad lyssnar du helst på när du tränar? Haha lite random frågor, men hade varit superkul att veta! Din blogg är grym och du är typ min största förebild, no kidding! Puss på dig

 39. Hej Maja! Vill, förutom att ställa en fråga, också passa på att berätta att du är bäst! Eller i alla fall utövar ditt yrke med bravur, din blogg o er podd har snabbt blivit ett måste- superkul, igenkännande och framförallt smart!

  men nu till frågan,
  Vad uppskattar du mest med det liv du lever? Tänker styra tid, möjlighet till att uppleva nya kulturer?
  Ida

 40. Hej!

  Vilket schampoo och balsam använder du? Och hur stylar du ditt hår till vardags? Älskar din blogg och podd! Du är grym, puss!

 41. Hej Maja! Kommer vi få se lite *sneakpeaks* på din klänning eller kommer den vara helt hemligstämplad fram tills bröllopet?
  Tack för en superbra blogg (och podd. Är besatt) :*

 42. Hej!!

  Jag har alltid haft långt hår, vill klippa det axel långt men är så nervös att jag kommer ångra mig. Tog det ett litet tag för dig att tycka om din ”nya” längd, eller gillade du det från första början? 🙂

 43. har du haft någon typ dirty pinsam historia? typ som att någon har gått in när du har haft sex elr att du har sett några andra

 44. Hej, tänkte på när ni ska gifta er, ska ni har äktenskapsförord? Kram på dig giiiiirl <3

 45. Tjena!

  Hur påverkar det dig att Victor spelar i världens största klubb just nu? Mer folk som vill ha insyn i ert privatliv osv? Människor som förväntar sig att du/Victor bjuder på saker bara för att de vet att han/du tjänar mycket pengar? Hur hanterar du/ni det?

  Ha det bra!

 46. Hej! Diggar dig som satan!
  •Vad är dina karriärsmål (om du har något specifikt du vill uppnå osv)
  •Hade älskat hauls på youtube! (Inte direkt en fråga, men se de som en förFråga) hehe
  •Vad är dina bästa tips för att få flyt för det engelska språket, jag har sökt in till college i USA och är inte helt bekväm nämnligen!
  •Kan ha missat ifall du gjort något sånthär innan, men vill du göra en ”whats in my makeupbag” typ? Så man får se hur du blir så flawless.
  •Bästa musiken just nu ääär…?
  •Bästa jullåten just nu ääär…?

  En härlig fruktsallad på frågor 😉
  Nej men tack för det grymma jobb du gör! Jag kan inte få nog av din på någon av plattformarna!
  (Har även en bekännelse, vid dåliga dagar så kan jag gå in och läsa dina bra kommentarer och låtsas att det är till mig pga samma namn… Hahah stelaste)
  Hare!

 47. Hej Maja, älskar din blogg och er podd, bara bäst!

  Jag undrar lite om du har några förslag för att hålla gnistan vid liv? Jag förstår att er gnista inte dör ut så lätt då ni ofta får sakna varandra och har råd att ”unna er lyx” för att kanske göra varandra lite extra glada osv. (Vilket är helt underbart såklart!)

  Jag och min kille har inte ens vart tillsammans ett år, vi bor inte ihop ännu men ses ändå minst 5-6 dagar i veckan. Jag älskar honom och vill inte vara med någon annan, men vad gör man såna här gråa vinterdagar när allt bara går på rutin? Jag brukar verkligen försöka överraska med lite extra god mat i vardagen, någon liten present då och då osv., men känns som att bara om han har en dålig dag på jobbet kan hela hans dag bli förstörd och känns inte som det underlättar heller när han kommer hem till mig. Jag vet att han också vill vara med mig och älskar mig, men känns ibland som jag investerar mer i oss/han än vad vad han gör i mig. Hur ska jag få han att fatta? Eller ska jag bara acceptera att han är kille och ”är som han är”? Du förstår säkert vad jag menar.

  Blev lite dubbla frågor, men kort och gott, hur håller man gnistan vid liv? Hur får man sin pojkvän att investera i en?

  Kanske kan vara en podd-fråga om det blir för långt här! 🙂

  Kraaam <3

 48. Hur lång är du?

  Önskar du att nu kunde bo i Sverige?

  Vad ör dina 3 bästa egenskaper, 3 sämsta egenskaper?

  När vill ni ha barn?

  Har ni delad ekonomi?

  Vad gör du i livet om 3år?

  Vad är ditt livsmotto?

  Kram

 49. Camilla Eriksson Svara

  Har du märkt någon skillnad i hur gamla vänner hanterat ditt ”kändisskap”? Tänker då på om du upplevt någon avundsjuka, missunnsamhet etc.

 50. Hej! Jag vill veta om din ”stilresa”. När blev du intresserad av kläder? Vad innebär mode för dig?

  Stor kram, du är så bra!

 51. Vad önskar du dig i födelsedagspresent och Julklapp?

  Kram, Elin

 52. I våras var du och trådade ansiktet, har du fortsatt med det? Vad tyckte du, bra eller dåligt? Hört många som säger man irriterar huden och orenheter växer fram efteråt. Tack!

 53. Om du skulle jämföra Sverige/utomlands, vad finns det för fördelar/nackdelar med att bo på respektive ställe?
  Vad tycker du om paparazzis? Vet att det finns en del i England, hur hanterar du det?

  Kram på dig, du äger!

 54. Du är så grym! Er podd har dessutom blivit mitt sminka-mig-sällskap! Ni verkar så härliga och snälla, älskar att ni inte bara visar upp/pratar om allt som är bra utan även delar med er av sorger och motgångar också. Hur avundsjuk är man inte på att få dekorera julpynt över hela huset ? Min fråga är ifall du skulle kunna film en morgon- och kvällsrutin?

 55. Jag har en fråga om Snus 😀
  Du sa i podden att du inte planerar att sluta, men jag kan ibland känna att jag skäms över att jag snusar även om jag älskar snuset. Har du också kännt så ibland? Och vad gör du för att tänka annorlunda? Det är ju bara för att jag är kvinna, min kille hade aldrig skämts.

  Och hur gör du för att hålla tänderna så fina trots kaffe vin och snus?

 56. Hej!

  Tips i Manchester, restauranger, shopping, butiker man inte får missa som inte finns i Stockholm?

  Julklappstips till pojkvännen?

  Mer tips på din shopping, hudvård, kost osv.

  Tack!

 57. Grym blogg! Hur tänker du kring brudtärnor? Ska du ha några? Har det varit svårt att göra inbjudningslistan? Kram

 58. Först tack för både härlig blogg och pod! Du pratar ofta om att vara förebild för yngre tjejer, men jag är några år äldre än dig och tycker du är en grym förebild ändå! Har du själv några förebilder? Och sen undrar jag vem din tatuering på armen föreställer?

 59. Tack för en orolig inspiration, går alltid in på bloggen när jag känner mig lite nere och blir alltid, ALLTID, glad. Tänker att jag ska bli mer som dig. Kommer ställa en lite ytlig fråga; ser att du kör klocka till varje outfit, men vilka modeller och märken? Så nyfiken! Kram

 60. Är inte en sån där tjejig tjej som läser bloggar eller ens har lugn att sitta ner och läsa om någon annans liv. Men wow, du kör ditt race and I like it! Ja, du må nog vara den enda blogg jag läser. You rock girl! Jag sminkar mig som sagt inte men skulle vilja börja och tycker du ser så naturlig ut med ditt smink, kan du inte skriva vilka produkter du använder eller kanske göra en liten smink-vlogg där vi får se din sminkrutin och när du sminkar dig? ?

 61. Hej Maja!
  Grym blogg och likaså är podden!
  Jag undrar om inte du kan berätta lite om hur du tränar i dagsläget, hur ett träningspass kan se ut och om du har några allmänna träningstips?
  Även om hudvård, vilka produkter du använder?
  Du är min absoluta favorit i medievärlden, så duktig!!
  Kram<3

 62. Berätta om dina tatueringar, hur många har du och när gjorde du din första? Skulle du kunna göra en tatuering för Victor?
  Har du tänkt nå mer på att skaffa hund?

 63. Hej Maja!

  Jag är ett stort Man Utd fan och i slutet av december ska jag äntligen få åka till Old trafford och se en match. Min pojkvän köpte biljetter i 25-årspresent till mig trots att han är ett stort Arsenal fan. Skulle jättegärna vilja ha tips på saker vi kan hitta på när vi är i Manchester och även bra ställen att äta på? Vore kul att överraska honom med en lite finare middag på något bra ställe 🙂

  Vore även kul med lite träningstips i bloggen!

  Älskar både din blogg och din och Sannas podd, så grymt bra!!

 64. Hej maja, jag älskar din blogg, din personlighet och din stil. Du klär dig alltid så fantastiskt snyggt och ser sådär naturligt vacker ut jämt

  Tänkte höra om hur du ser på dagens mode?. Man inspireras ju på sociala medier av byxor med tighta midjor, magtröjor och fodralklänningar. Men när man är kurvig eller vältränad och inte besitter kroppen som bär upp dom kläderna så snyggt, va gör man då? Kan man hitta inspiration någon annanstans? Eller har du något tips på hur man kanske kan klä sig enligt de just nu SÅ snygga modet utan att behöva känna att inget egentligen passar ens kroppstyp

  Kram på dig!!

 65. Hej Maja! Måste bara säga att det är så uppfriskande att se dina vloggs och att du är så ärlig – måste säga att jag är helt likadan som dig när jag är bakis 😉

  Tycker du är så himla fin i håret också och tänker klippa en liknande frisyr! Så trött på mitt långa hår och känner för en förändring, så det får bli en kortare frisyr. Därför undrar jag hur du stylar ditt hår? Du är grym! Puss & Kram

 66. Har du någon trend du bara känner? Nej?
  Någon trend du aldrig tröttnar på?

 67. Hej
  Vill så gärna se dina tatueringar och betydelsen bakom dom!
  Kram!

 68. Hej fina du! Fantastisk blogg, läser den varje dag! 🙂

  Har du någonsin gjort en skönhetsoperation?
  Hur lång är du?

 69. Vad saknar du mest med Sverige/Manchester när du inte är där?
  Hur ser Victor på att det går så bra för dig? Pratar ni mycket om det?

  Du är grym

 70. Vad använder du för kamera?
  Kan du skriva vart dina jeans är ifrån (som du har en svart t-shirt till)?
  Har du nå tips på bra hemsidor med snygga kläder? Förutom typ Nelly, Madlady, Nakd osv….

 71. Hej Maja!

  Jag har lite funderingar, skulle bli väldigt glad för hur du tänker/tänkte i dessa situationer samt hur du förhållit dig till detta..

  Jag lyssnade på er podd när du precis flyttat till Lissabon och handlade för dina sparpengar. Det verkade inte som ni hade gemensam ekonomi på samma sätt som nu.
  Hur pratade ni innan du flyttade till Lissabon? Pratade ni om du skulle jobba, eller om du skulle göra något speciellt därborta?
  Sen undrar jag hur övergången var, när du en dag var tvungen att handla dina sommarkläder som du pratade om i podden. Hur ni kom överens hur ni skulle leva ert liv tillsammans?

  Eftersom du är från en inte så jättestor stad, har du fått någon ”skit” från bekanta hemma att du bloggar och vloggar? Av ren avundsjuka såklart.

  Hur handskas du med avundsjuka/svartsjuka? Kan du bli ledsen/irriterad om tex Victor lägger upp mindre bilder på dig på instagram, eller inte har dig som bakgrundsbild på telefonen? Eller om du smsar/ringer oftare? Får du hjärnspöken på såna saker och hur handskas du med det?

  Tack på förhand!!!!

 72. Gabriella Svara

  Hej! Älskar din blogg verkligen!

  Min fråga är vad din syn på plastikoperation är? Har du gjort någon själv, skulle du kunna tänka dig att göra? 🙂
  Kram!

Skriv en komentar