Jag inser nu när jag tänkte visa er bilder från min kamerarulle på telefonen att dagarna bara har flugit förbi och att jag helt har glömt kameran hemma, det resulterar i att jag ofta bara tar bilder på mat så det blir en del av det nu. Sorry, men tänkte att det kunde vara kul ändå! Jag har fått en grej för det här med avokadomackor som ni vet, dessutom finns det att få tag på överallt här i Manchester så såfort jag får chansen norpar jag åt mig en. Den här åt jag tillsammans med Kenan innan helgen, vi var inne i stan på en liten shoppingrunda.

Jag och grabbarna körde ett hårt träningspass på gymmet i helgen, insåg att det kanske faktiskt trots allt är roligare att träna med sällskap. Sista kvarten körde vi stationer och jag och Alex var dom sista kvar medan dom andra höll på att svimma. Bra jobbat ändå. Vi avslutade med spa och god dryck innan vi åkte hem, fixade till oss och tog oss ut på stan.

Victor sov borta så vi levde rövare. Drack drinkar och snacka skit innan vi åkte in till nattklubbarna.

Det var ju Halloween så vi snodde åt oss lite rekvisita på en klubb. Sånt tycker man ju är extremt kul just då, nu i efterhand så kanske inte.

Vi har hittat ett fik i närheten av oss, vi köpte hem fem sex stycken olika bakelser som vi delade broderligt på framför en film. Mysigt att fika faktiskt.

Sist men inte minst så har jag varit bakis, ätit pizza och försökt få jobb gjort samtidigt. Though life.

The last couple of days just flew by and I realized that I completely forgot to bring my camera so here are some snapshots from my phone. I have been eating alot as you can see, my new thing in life is avokado on sourdough bread, I love it and you can find it anywhere in Manchester. Me and the boys went to my gym and worked out together, I am so use to training alone that I forget how fun it is to train with friends. We went out this weekend, we started with a nice dinner and then we ended up dancing in the nightclubs. And I have also been trying to keep up with work, but let’s be honest it’s more fun to eat cupcakes and hanging out with our family. 

 

Skriv en komentar