Maja Nilsson Lindelöf

Jag tänkte tipsa om den här krämen som är min nya nattkräm! Jag testar ju ofta nya produkter och tycker att det är väldigt kul att variera mellan olika märken och när jag väl hittar min favorit så håller jag kvar i den sen.

Cliniques nattkräm älskar jag hittills. Väldigt återfuktande och tjock, man blir nästan oljig i ansiktet och det lägger sig som en mask. Ni hittar den här.

Right now I am using this night creme from Clinique! I like that it’s really thick and oily. I love trying new products and brands so when my other creme was out I bought this one. You can find it here. 

Inlägget innehåller adlinks.

2 kommentarer

  1. Har du testat pumpkin enzyme masken från thomas roth än? 🙂

  2. Hej Maja,

    Älskar verkligen hur du har stylat eran lägenhet i Västerås. Kan du inte göra en tour och länka vart du köpt diverse grejer? samt färg scheman?

Skriv en komentar