Jag älskar ju hösten och vintern, det är helt klart mina favorit årstider. Det ligger någonting magiskt över de gula löven eller när alla julmarknader börjar ta fart. Jag fyller ju år 21 december så jag vet inte om det har byggts upp sedan jag var liten att just hösten och julen är så magisk. Men det är också min favorit årstid då det är så enkelt att klä sig snyggt. Jag vet att det var så svårt i Lissabon att klä sig snyggt halva året just för att det var så jäkla varmt. Min mössa ni har frågat om hittade jag på BikBok för hundralappen. Riktigt fin tycker jag, jag körde på den i svart men den fanns även i rosa.  Ni hittar den här. 

I love fall, not only because of the rain and that you can light candles but also because all the clothes are so nice. I love big coats and hats. I bought this one in Sweden, it’s a bit sparkly. You can find it here. 

2 kommentarer

  1. Hej! Tycker du, din blogg & podcast är skit bra och du verkar vara en person som är lätt att tycka om. Det blev ju klart ganska nyss att bland annat Josefin Lustig ska vara med i säsong 2 av ”Playmakers” på TV4. Min fråga är om du har fått förfrågan om att medverka & om du någonsin skulle tänka dig att vara med i en sådan typ av serie. Kramis!

  2. Hej fina Maja! Tycker du verkar så härlig och din klädstil är to die for! Skulle inte du kunna tipsa om lite jackor nu framåt till vintern. Både kappor och vanliga jackor, tycker det är så himla svårt.
    Super härlig blogg har du tycker man blir glad av att läsa den!
    Kram!

Skriv en komentar