En återkommande fråga är vad Victor har för skor på sig. Victor gillar verkligen skor och när han shoppar så slutar det ofta med ett par nya pjucks. Bra tycker jag för då slipper jag få ångest över att jag nyligen köpte ett par nya jag med.

När ni har kommenterat eller frågat som mest är det när han antingen har på sig skor från Eytys eller från Sandays Footwear. Så nu tänkte jag tipsa om lite snygga skor till er killar, om inte annat så är det ett hett julklappstips!

Vita med lila flärpsvartagråa mocka / svarta i mocka

Gröna i mocka / gråa i mocka / svarta i mockaorangea 

Innehållet innehåller adlinks.

Many of you have been asking about Victors shoes so I linked his favourites here for you to look at and if you don’t want them for yourself you know that Christmas is coming soon…

1 kommentar

  1. Kan du inte ge fler tips på kläder som jag kan köpa till min kille på hans första farsdag som är snart ?

Skriv en komentar